Σύμφωνα με όλα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί δημόσια είναι φανερό πως κάποιοι στήνουν και παίζουν τα “μικρο”πολιτικά τους παιχνίδια πάνω στην παιδική χαρά του Οξυλίθου, ρίχνοντας μομφή για δράση “πολιτικού σκουλικιού”.

Η Πρόεδρος Κλαίρη Κατσαρή θέτει τα όρια, που προφανώς επιβάλλονται, ειδικά όταν γίνεται λόγος για έναν χώρο ο οποίος ανήκει στα παιδιά και είναι εγκληματική η κάθε αμέλεια και ο παραμικρός κίνδυνος που δεν έχει προβλεφθεί εγκαίρως. Η κα Κατσαρή δηλώνει πως δεν “παίζει”, αφού ανήκει στους προέδρους που δεν “κρύβονται”, αντιθέτως “φυλούν” τον τόπο τους, ψάχνοντας καθημερινά κι αγωνιώντας να βρουν λύσεις που θα διευκολύνουν τη ζωή των κατοίκων του χωριού τους.

Τι συμβαίνει πραγματικά με την παιδική χαρά Οξυλίθου της Δ.Ε Κύμης ; Τι “ακούγεται” ; και τι “ισχύει” τελικά ;

Τις απαντήσεις δίνει η Πρόεδρος κα Κατσαρή με ένα δημοσίευμά της στο διαδίκτυο, παραθέτοντας το σχετικό φωτογραφικό υλικό και αναφέροντας αναλυτικά :

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου συνεδρίασε το Κοινοτικό Συμβούλιο προκειμένου να υποβάλλει προτάσεις έργων για τη κατάρτιση του Τεχνικού Πρόγραμματος του έτους 2023.

Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε παρόλο που όπως έχουμε πει τα Τεχνικά Προγράμματα της Κοινότητάς μας, μένουν στα συρτάρια χωρίς υλοποίηση και καταλήγουν να γίνονται “εκθέσεις ιδεών.”

Οι προτάσεις που υπέβαλλα , ομόφωνα ψηφίστηκαν από το Συμβούλιο μαζί με άλλες δύο προτάσεις των Συμβούλων κ. Καρτελιά και Τριανταφύλλου.

Η μία από τις πέντε προτάσεις έργων που υπέβαλλα ήταν και η “αλλαγή δαπέδου της νέας παιδικής χαράς από χαλίκι σε ειδικό δάπεδο, η αντικατάσταση της εξωτερικής περίφραξης της εισόδου με νέα καθώς και η ηλεκτροδότηση της.”

Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το χαλίκι και το πανί που βγαίνει συνεχώς στην επιφάνεια , με κίνδυνο ατυχήματος για τα παιδιά.

Τη στιγμή που και οι δύο Σύμβουλοι της Δημοτικής αρχής ψηφίζουν τις προτάσεις μου, άρα και την αλλαγή του δαπέδου της παιδικής χαράς, βλέποντας και εκείνοι το πρόβλημα, λίγα λεπτά πριν καταθέτοντας γραπτώς και από κοινού τις προτάσεις τους, κάνουν λόγο για “κάποιους καλοθελητές” που “σήκωσαν το νάιλον για να βγάλει φωτογραφία η Πρόεδρος και να κατηγορήσει το δήμο για κακοτεχνία”

Τελικά τι ισχύει από τα δύο κύριοι. Σύμβουλοι; Θέλει αλλαγή το δάπεδο ναι ή όχι ; Γιατί ψηφίσατε θετικά την πρόταση μου , αλλά συγχρόνως κατηγορείτε και ψάχνετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν για να καλύψετε τις προχειροδουλειές του δήμου;

Και όχι μόνο εσείς, αλλά και οι ” γνωστές ομάδες” οι “γνωστοί” “άγνωστοι”, ρίχνουν τη λάσπη τους και μιλούν για υποψίες, πως κάποιος κάνει αυτή τη “βρομοδουλειά” θα την χαρακτηρίσω εγώ .

Σε αυτούς δεν απαντώ, γιατί συνηθίζω να απαντώ σε αυτούς που δεν κρύβονται πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ, δρώντας μέσα στο σκοτάδι και στην ανωνυμία τους. Εκεί είναι η θέση τους και το φυσικό τους περιβάλλον.

Μόνο έτσι τολμούν και μιλούν.

Η παιδική χαρά από τη πρώτη βδομάδα που μας παραδόθηκε έβγαλε προβλήματα.

Τα έχουν δει όσοι την επισκέπτονται.

Προσφέρει αυτή η νέα παιδική χαρά ασφάλεια στα παιδιά μας;

Χωρίς ηλεκτροφωτισμό, με επικίνδυνο δάπεδο, με σκουριασμένα σημεία στην περίφραξη και με μια άκρως επικίνδυνη εξωτερική περίφραξη, με ανεπαρκή παγκάκια και χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο ασφαλείας σε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το δήμο .

Υ.Γ. Μόνο ένα αρρωστημένο και διεστραμμένο μυαλό θα κατηγορούσε μια Πρόεδρο ή κάποιον άλλον, ότι προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες προκειμένου να κατηγορήσει τη Δημοτική αρχή, βάζοντας πρωτίστως σε κίνδυνο την ασφάλεια των μικρών παιδιών.

Εδώ δεν “απαντάς” μόνο “σιωπάς” και θλίβεσαι.

Την Δημοτική αρχή δεν χρειάζεται να κάνεις δολιοφθορές για να την κατηγορήσεις.

Μια μικρή βόλτα στο χωριό μας, είναι αρκετή για να δεις την εγκατάληψη από αυτήν.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia