Με πολλές δυσκολίες και μεγάλο αγώνα για να να φτάσει στα κιλά που έπρεπε, με ελάχιστο υδατάνθρακα και πόνους στη μέση από προηγούμενο αγώνα ο γνωστός προπονητής Γιάννης Δήμου ο οποίος αποφάσισε να αγωνιστεί, παραταύτα και να παλέψει όσο καλύτερα μπορούσε .

Πετυχαίνοντας την Δεύτερη θέση στο Nogi και την Τρίτη θέση στο Gi.

“Πάλεψα, είδε τα λάθη του και προχωράμε! Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται!” όπως δήλωσε ο ίδιος χωρίς να ξεχάσει να απευθυνθεί και στους μαθητές του. “Ευχαριστώ τους μαθητές μου που παλεύουμε κάθε μέρα και βελτιώνει ο ένας τον άλλον!”

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Δήμου έχει μεγαλώσει στο Αλιβέρι και τώρα είναι ο πρώτος προπονητής στο Brazilian Jiu Jitsu, αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην περιοχή της Χαλκίδας, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
To Brazilian Jiu Jitsu είναι σχετικά καινούργιο και διάσημο άθλημα στη χώρα μας, τα τελευταία περίπου 10 χρόνια. Πριν δύο χρόνια έγινε η πρώτη σχολή προπονητών στην Ελλάδα από την Ελληνική Ομοσπονδία jiu Jitsu, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπου επίσης συμμετείχε.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia