Αισθητή ήταν η παρουσία του Στάθη Παπανδρέου, υποψήφιου βουλευτή Εύβοιας στο ψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου, στον Πανευβοϊκό Αγώνα αντίστασης στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών , την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στη Χαλκίδα, από όπου έστειλε το δικό του αγωνιστικό μήνυμα. με την αγανάκτηση που χαρακτηρίζει τον λαό της Εύβοιας και με εμφανή την ανάγκη των Ευβοέων να ενώσουν όλες τις δυνάμεις τους.

” Μπουχτίσαμε με τις ανεμογεννήτριες στην Εύβοια και στην Σκύρο. Όλοι μαζί ενωμένοι απέναντι στην επέλαση των αιολικών εταιρειών.” υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, ένας νέος άνθρωπος στην πολιτική σκηνή της Εύβοιας με την “παλαιομοδίτικη” νοοτροπία, εκείνη όπου η αξία της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας της ανθρώπινης αξιοπρεπούς επιβίωσης και ταυτόχρονα αποτελούν και τα θεμέλια της. Έτσι ακριβώς “χτίζει” και τον πολιτικό του αγώνα ο Στάθης Παπανδρέου, αφού με αυτά τα δεδομένα γαλουχήθηκε και δημιουργήθηκε η ανθρώπινη και ήρεμη προσωπικότητά του για την οποία ξεχωρίζει το όνομα της οικογένειάς του αλλά και η υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές, αποτελώντας θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών συζητήσεων στην Εύβοια.

Ο Στάθης Παπανδρέου φέρει μια βαρυσήμαντη πολιτική ταυτότητα, ως γιος του π. Νομάρχη και Βουλευτή της Εύβοιας Νίκου Παπανδρέου και της π. Βουλευτή Ουρανίας Παπανδρέου, από τους οποίους παίρνει πλέον την σκυτάλη για να αγωνιστεί για την Εύβοια όπως του δίδαξαν με τα έργα τους.

Στην φωτογραφία μαζί με τον Στάθη Παπανδρέου (Τεχνολόγος Φυσικού αερίου και Πετρελαίου), ο Μπάμπης Γκαρούτσος (Επιχειρηματίας Χαλκίδας), Ο Χρήστος Μπλέτσας (Δάσκαλος) και ο Παντελής Τραπεζούντιος (Πρόεδρος Συλλόγου ποδηλατών Ευβοίας).

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia