Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 60 χρόνος άνδρας από την δεξαμενή νερού που βρίσκεται στο σπίτι του στις Συκεές Αχλαδερής, του δήμου Κύμης Αλιβερίου, σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 11:00 η ώρα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οικείων του άτυχου 60χρονου η σύζυγος του βρισκόταν στην εκκλησία την ώρα που συνέβη το κακό. Επιστέφοντας αναζήτησε τον 60χρονο αλλά δεν τον βρήκε πουθενά μέχρι την στιγμή που εντόπισε τα ρούχα του έξω από την δεξαμενή νερού που βρίσκεται εντός της ιδιοκτησίας τους. Πρόκειται για μια μεγάλη, χωρητικότητας πολλών κυβικών νερού, κλειστή δεξαμενή με ένα άνοιγμα επιτήρησης το οποίο σκεπάζεται.

Τα ρούχα του 60χρονου που βρέθηκαν δίπλα από την δεξαμενή δίνουν την εντύπωση πως με την θέλησή του μπήκε μέσα στην δεξαμενή, η οποία δεν διαθέτει σκάλα εξόδου. Μυστήριο καλύπτει προς το παρόν τα πραγματικά αίτια του θανάτου του 60χρονου και εξετάζονται όλες οι πιθανότητες από το Α.Τ Αλιβερίου, το οποίο διερευνά σε βάθος την υπόθεση.

Άνδρες της πυροσβεστικής του κλιμακίου Αλιβερίου, ανέσυραν την σορό του άτυχου άντρα μέσα από την δεξαμενή και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Θα ακολουθηθεί η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής, της οποίος τα αποτελέσματα αναμένεται να δείξουν τα αίτια του θανάτου του συνταξιούχου 60χρονου που ζούσε πλέον με την σύζυγό του στην κατοικία τους στις Συκεές, όπου και συνέβη το μοιραίο.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia