Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο για τα παιδιά”, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Αυλωναρίου, το Σάββατο 19, Νοεμβρίου .

Συνδιοργανωτές ήταν τα σχολεία και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αυλωναρίου, του Γυμνασίου και Νηπιαγωγείου Αυλωναρίου, του Δημοτικού Σχολείου Συκεών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Νεοχωριού.

Για τον “Σχολικό εκφοβισμό την πρόληψη και παρέμβαση” μίλησε η κα Ζωή Κρόκου, Διδάκτωρ Ειδικής Παιδαγωγικής.

Για το σχολείο και την οικογένεια καθώς και για την “οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης σεβασμού και αλληλεπίδρασης” ήταν εισηγήτρια η κα Δέσποινα Κωνσταντόπουλου Διδάκτωρ, Επιστημών της Αγωγής,.

Η ομιλήτρια κα Αναστασία Παπαδοπούλου εκπαιδευτικός πληροφορικής, πρεσβευτής ΕΚΑΔ ανέπτυξε το θέμα ελληνικό κέντρο ασφαλούς διαδικτύου.

“Ο εθισμός στα διαδικτυακά παιχνίδια τρόποι ανίχνευσης και αντιμετώπισης” ήταν το θέμα που ανέπτυξε η Κα Μαρία Δάρρα ψυχολόγος (MSc) ΕΚΑΔ.

“Οι νέες προκλήσεις στην “meta” ζωή μας” αποτέλεσαν το θέμα της εισήγησης του κου Γιώργου Κορμά, ιατρός εκπρόσωπος ΕΚΑΒ υπεύθυνος γραμμής βοήθειας help – line.gr

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia