Με τέσσερα ράμματα πάνω από το φρύδι, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Κύμης ο Δημήτρης Βασιλείου ο οποίος χτυπήθηκε άσχημα στα επεισόδια που προκάλεσαν φίλαθλοι της ομάδας της Κύμης, στο γήπεδο Μονοδρίου μετά το τέλος του αγώνα “ΑΡΤΕΜΙΣ Αγίου Γεωργίου –ΚΥΜΗ.

Σύμφωνα με τα όσα μας περιγράφει ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Σωματείου “ΑΡΤΕΜΙΣ” κ. Νίκος Λουκάς υπήρξε από την αρχή του αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό μια πολύ ακραία αντίδραση των φιλάθλων της Κύμης με έντονες βωμολοχίες. Πολύ πιθανών όπως εκτιμάται, η αντίδραση αυτή να οφείλεται στην περσινή σεζόν όταν η ομάδα του Αγίου Γεωργίου, στέρησε μονάδες από την ομάδα της Κύμης σε κάποιον μεταξύ τους αγώνα, εξαιτίας των οποίων η ομάδα της “ΚΥΜΗΣ” έχασε την άνοδο. Αναλυτικότερα, μετά το τέλος του παιχνιδιού το οποίο βρήκε ηττημένη την ομάδα της “ΆΡΤΕΜΙΣ” ένας νεαρός φίλαθλος της Κύμης όρμησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο εναντίον του παίκτη Αντριάν Μπεργκανάκου. Ο συμπαίκτης του Δημήτρης Βασιλείου, προσπάθησε να σταματήσει το επεισόδιο μεταξύ τους, πράγμα που όχι μόνο δεν κατάφερε αλλά ήταν εκείνος που τελικά τραυματίστηκε σοβαρά. Δυστυχώς, ενάντια στον κανονισμό, οι πόρτες του γηπέδου ήταν ανοικτές, και ακολούθησε σύρραξη των φιλάθλων μέσα στον αγωνιστικό χώρο αρχικά τον μαινόμενων φιλάθλων της Κύμης και στη συνέχεια του Αγίου Γεωργίου και η συμπλοκή ήταν πάρα πολύ άγρια. Ο Δημήτρης Βασιλείου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης όπου οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε εξετάσεις και του έκαναν τα τέσσερα ράμματα στο κεφάλι του, συγκεκριμένα πάνω από το φρύδι. Στη συνέχεια ο τραυματισμένος, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κύμης όπου αυτεπάγγελτα, του ζητήθηκε να δώσει κατάθεση.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
Agelopoulou
Amerikanou
Batsa
Charmadas
Gournis
Lagos
Lamprou
Marinaki
Papoutsi
Petraki
Retsas
Sispirosi
Stoupi
Thalassinos
Thalassinou
Thomas
Zacharias
previous arrow
next arrow

Στη συνέχεια ρωτήσαμε με τον κ. Νίκο Λουκά για την παρουσία του πρώην δημάρχου μέσα στο γήπεδο, κου Δημήτρη Θωμά καθώς δημοσίευμα τον βάζει στο στόχαστρο των επεισοδίων .

“Ο κ. Θωμάς, ήταν στο γήπεδο, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και κατά την διάρκεια των επεισοδίων, δεν αντιληφθήκαμε να συμμετέχει καθόλου στο κλίμα των φιλάθλων της Κύμης.”

Μάλιστα ο κ. Θωμάς μετά τα επεισόδια επιστέφτηκε τον τραυματισμένο Δημήτρη Βασιλείου στο Νοσοκομείο της Κύμης, για να δει την κατάσταση της υγείας του.

“Δεν ευθύνεται η “ΑΡΤΕΜΙΣ” για την απρόκλητη και βίαιη επίθεση που δέχτηκε από τους φιλάθλους της ομάδας της Κύμης. Ο Δημήτρης Βασιλείου θύμα της συμπλοκής έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές όπως και η Ένωση θα κρίνουν τα επεισόδια και την τιμωρία που θα πρέπει να επιβληθεί. Εμείς, το σωματείο της “ΑΡΤΕΜΙΣ” και οι αθλητές μας αγαπάμε το ποδόσφαιρο ως άθλημα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα, τις διακρίσεις και την άνοδο της ομάδας. Ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό που συνέβη και μάλιστα έχοντας ηττηθεί η ομάδα μας. Είναι κρίμα γιατί τα επεισόδια αυτά έζησαν και νεαροί αθλητές και οι σκηνές αυτές σημαδεύουν άσχημα το αληθινό αθλητικό πνεύμα που γνωρίζουν.” δήλωσε τέλος ο κ. Νίκος Λουκάς στο expressevia.com.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia