Σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ο δήμος Κύμης Αλιβερίου, στις 12:00 η ώρα το μεσημέρι, ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που αποφασίστηκε ομόφωνα στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου ώστε να υπάρξει δυναμική διαμαρτυρία κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στις θέσεις Κάκαρη, Μύτη, Τσίκνα. Με την ίδια ανακοίνωση η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 2/12/22 στις 15:00.

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε οργή στην αντιπολίτευση η οποία δεν ερωτήθηκε για να παρθεί αυτή η νέα απόφαση.

Η στάση του δήμου Κύμης Αλιβερίου να παίρνει μονόπλευρες και απόλυτες αποφάσεις ακυρώνοντας την απόφαση της πλειοψηφίας, πυροδότησε ένα κλίμα αγανάκτησης τόσο για τους συμβούλους της αντιπολίτευσης όσο και για τους δημότες.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος για Όλους ” κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, δηλώνοντας :

Η σημερινή αγωνιστική κινητοποίηση στις 3::00 το μεσημέρι ενάντια στις ανεμογεννήτριες στο Καλέντζι θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το ψιλόβροχο και η σεισμική δραστηριότητα δεν είναι εμπόδιο για εμάς. Τα κινήματα, οι φορείς, οι κάτοικοι και οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα είμαστε εκεί για να υλοποιήσουμε τη συλλογική απόφαση που λάβαμε τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για άλλη μια φορά δεν υλοποιεί ο Δήμαρχος κι η δημοτική αρχή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Για άλλη μια φορά οι της δημοτικής αρχής είναι ανακόλουθοι, ασυνεπείς κι υποκριτές. Εμείς όμως είμαστε αποφασισμένοι. Αποφάσισαν μόνοι τους χωρίς καν να ενημερώσουν ή να ρωτήσουν τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και εξέδωσαν ανακοίνωση ότι αναβάλλεται η κινητοποίηση για την Παρασκευή. Ας πάνε τότε. Θα είναι μόνοι τους.

Για άλλη μια φορά που θα γραφτεί ιστορία θα είναι απόντες! Σήμερα όλοι και όλες στις 3:00 να διώξουμε τα μεγάλα επενδυτικά συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο μας από τα χωριά μας….Η παρουσία όλων είναι πολύτιμη!

Χώρος συγκέντρωσης έξω από το χώρο της πρώην ΕΒΙΕΣΚ, μετά την ΑΓΕΤ.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia