Το 2/θέσιο, 1ο Νηπιαγωγείο ΑλιβερίουΤα Απίθανα Ευζηνάκια“, την Τετάρτη 30, Νοεμβρίου 2022 στις 6:00 η ώρα το απόγευμα, πραγματοποιεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Η επιρροή του Γονεϊκού στυλ Ανατροφής στην ανάπτυξη και την Συμπεριφορά των Παιδιών” στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου.

Ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Σίδερης Νικόλαος ψυχολόγος (Msc) και εισηγήτριες η κα Παπασταματίου Αγγελική προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Αλιβερίου – Νηπιαγωγός και η κα Αλεξανδρή Γιώτα, Νηπιαγωγός (Msc),

Συνδιοργανωτές της ημερίδας είναι το 1ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Ποιος είναι ο ομιλητής κ. Σίδερης και οι εισηγήτριες κα Παπασταματίου και κα Αλεξανδρή

Ο κ. Σίδερης Νικόλαος είναι αδειούχος Ψυχολόγος (Αρ. Αδείας: 04-11-2013/1828 – Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας) απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης “Διασυνδετική Ψυχιατρική: Απαρτιωμένη Φροντίδα Σωματικής και Ψυχικής Υγείας” της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α και εκπαιδεύεται στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς. Έχει εργαστεί σε Σχολικές Μονάδες και ΚΕΔΑΣΥ, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Είναι 35 ετών και διαμένει μόνιμα στη Χαλκίδα.”

Η κα Αγγελική Παπασταματίου είναι Νηπιαγωγός και μητέρα δύο παιδιών. Ασκεί το λειτούργημα της Νηπιαγωγού στον δημόσιο τομέα από το 1989.Εχει υπηρετήσει συστηματικά σε πολλά σχολεία της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας. Από το 2006 εργάζεται στο 1ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου του οποίου είναι και Προϊσταμένη. Σπούδασε παιδαγωγικά στη Σχολή Νηπιαγωγών Αθήνας και στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων εξομoίωσε το πτυχίο της.

 H κα Γιώτα Αλεξανδρή γεννήθηκε στην Κύμη και μεγάλωσε στο Αλιβέρι. Είναι σύζυγος και μητέρα δύο τέκνων. Σπούδασε προσχολική αγωγή, φιλολογία και είναι κάτοχος του πτυχίου Master στη φιλοσοφική και την ιστορία του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Διδάσκει στο 1ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου. Έχει ασχοληθεί με την ψυχολογία και τη λογοτεχνία και συνεργάζεται με πολλούς εκπαιδευτικούς φορείς.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia