“Την συγκεκριμένη φωτογραφία μου την έστειλαν από τον Ευαγγελισμό της ΔΕ Καφηρέως.” αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου κ. Μανώλης Γιάννης και συνεχίζει…

Το ένα μπουκάλι περιέχει εμφιαλωμένο νερό και το άλλο νερό βρύσης λασπωμένο και επικίνδυνο. Το νερό που τρέχει στις βρύσες των σπιτιών των συμπολιτών μας στον Ευαγγελισμό. Μία από τις πλουσιότερες κοινότητες της χώρας λόγω ανταποδοτικών τελών ΑΠΕ και δεν έχουν ούτε καθαρό νερό να πιούν. Το ίδιο τραγικό φαινόμενο παρατηρείται σε πολλά άλλα χωριά, αλλά και στην πόλη της Καρύστου.

Και μια δημοτική αρχή που, είτε λόγω αδυναμίας είτε λόγω αδιαφορίας, δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει αυτήν την τριτοκοσμική κατάσταση.
Και ευλόγως θα μας ρωτήσετε: εσείς τι θα κάνετε;

Η απάντηση είναι άμεση: τα λεφτά που λαμβάνουν οι τοπικές κοινότητες και ο Δήμος Καρύστου από τα ανταποδοτικά τέλη ΑΠΕ, που ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 2 εκατομμύρια ευρώ, το χρόνο, θα τα χρησιμοποιήσουμε πρωτίστως για τα απαραιτήτως αναγκαία.

Σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος από αυτά τα χρήματα πηγαίνουν σε εταιρείες «σφραγίδες»
και σε μελέτες άνευ χρησιμότητας.

Εμείς, θα φροντίσουμε να μην μείνει κανένα νοικοκυριό και καμία επιχείρηση χωρίς τα απαραίτητα. Χωρίς νερό, χωρίς πρόσβαση και χωρίς ρεύμα!

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia