Ανακοίνωση στήριξης 

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση  του Σωματείου του δήμου Χαλκιδέων για τις παράνομα τοποθετημένες κάμερες και για τα ασφαλιστικά μέτρα που προτίθεται το Σωματείο να καταθέσει ,και ο άνθρωπος  που θεωρήθηκε υπεύθυνος για τον εντοπισμό τους (των καμερών) μετακινήθηκε για μία ακόμη φορά.

Ο γραμματέας του Σωματείου Νίκος Κατσαμάγκος μετακινήθηκε στην ενότητα Νέας Αρτάκης. Η τακτική των μετακινήσεων την οποία έχει αναγάγει ως επιστήμη η δημοτική αρχή διαλύοντας όλες τις υπηρεσίες του δήμου Χαλκιδέων για μία ακόμη φορά χρησιμοποιήθηκε ως μέτρο για την σιγή ασυρμάτου που θέλει να επιβάλει η δημοτική αρχή, και τα φερτά ξένα σώματα που έχει εντάξει στους κόλπους της ,προκειμένου να μην υπάρχει καμία αντίδραση στις παράνομες ενέργειες της.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Όμως αυτές οι πρακτικές που είναι πρακτικές μιας άλλης εποχής, είναι αυτές που θα βάλουν τη δημοτική αρχή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας Ευχόμαστε φίλε Νίκο στην Αρτάκη που θα πας να μην υπάρχουν κάμερες διότι σε διαφορετική περίπτωση η δημοτική αρχή θα σε μετακινήσει σε άλλο Δήμο….

Το Σωματείο του δήμου Χαλκιδέων είναι αλληλέγγυο στο συνάδελφο και Γραμματέα του Σωματείου και δηλώνει ότι οι ενέργειες αυτές της Δημοτικής Αρχής μας δυναμώνουν  και μας  κάνουν περισσότερο αγωνιστές ενάντια σε κάθε ενέργεια η οποία μας προσβάλλει και μειώνει τα δικαιώματα που με αγώνες έχουν κτηθεί.

Ας αφήσουμε λοιπόν τη Δημοτική Αρχή να κατρακυλήσει στον κατήφορο που επέλεξε…αυτό ξέρει … και το κάνει καλά!!!

Πρόεδρος.                              Η Γραμματέας

Παπαργυρίου Ε.                  Κατσαμάγκος Ν

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia