Το Επιμελητήριο Εύβοιας υλοποιώντας με συνέπεια το πλάνο του για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής εξωστρέφειας του Νομού, στήριξε – σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – τη συμμετοχή και την παρουσία ευβοϊκών επιχειρήσεων στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2022, η οποία εφέτος έλαβε χώρα από 15 έως 19 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι.

Η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL διοργανώνεται στο Παρίσι κάθε δύο χρόνια, προβάλλοντας το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης. Αποτελεί μια παγκόσμια συνάντηση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο εκ των οποίων το 70% αναζητά νέα προϊόντα και προμηθευτές. Ουσιαστικά πρόκειται για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο των τροφίμων, δεδομένου ότι, αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που θα διαμορφώσουν την εν λόγω βιομηχανία του αύριο.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στην SIAL 2022 στήριξε έμπρακτα – καλύπτοντας μέρος της συμμετοχής τους – την προβολή των εξής επιχειρήσεων : Ελαιώνας Βαλλής, Αφοί Φιλάρετου Ο.Ε., Stayia Farm ΙΚΕ. 

Στο πλευρό των ανωτέρω αλλά και των ευβοϊκών επιχειρήσεων που συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα (Παλίρροια-Σουλιώτης ΑΕ, Αγγελάκης ΑΕ, Bfresh Spitiko) στάθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γεροντίτης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος και ο Οικονομικός Επόπτης Σπύρος Κουτσαύτης, οι οποίοι προώθησαν προς κάθε δυνατή θεσμική κατεύθυνση την παραγωγική ευβοϊκή εξωστρέφεια.

Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησαν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας και Μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ευάγγελος Κούκουζας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλαος Μπέτσιος. 

Τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στην Έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς και ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia