Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Καρύστου, κα. Μαρία Βερούχη-Λεμονιά συμμετείχε στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Η κα Βερούχη αναφέρει συγκεκριμένα :

“Τις τελευταίες μέρες είχα τη μεγάλη χαρά να συμμετάσχω στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ στην Αθήνα. Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για όλες τις νέες πρωτοβουλίες και δράσεις των Δομών Υγείας, κοινωνικής Πρόνοιας και να συμμετάσχω σε όλες τις σχετικές διαβουλεύσεις. Παράλληλα, είχα την τιμή να παραλάβω τιμητικό έπαινο για τις δράσεις του Δήμου Καρύστου, τον οποίο και αφιέρωσα στα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας αλλά κυρίως στις εργαζόμενες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που τόσα χρόνια προσφέρουν τα μέγιστα και αναμένουν τη δικαίωση και τη μονιμοποίησή τους. Στην κατεύθυνση αυτή κινήθηκαν κι όλες οι επαφές που είχα με την ηγεσία των Υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών που παρίσταντο στο Συνέδριο.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνεργαζόμαστε για την πρόοδο του Δήμου Καρύστου αλλά και τον Πρόεδρο και τους συναδέλφους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΔΥΠΠΥ που συμπορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια!

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πρωταρχικό μέλημα την ενίσχυση των δομών υγείας, κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia