Στην σημερινή κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Χαλκίδας, που πραγματοποιήθηκε στην πύλη του Νοσοκομείου Χαλκίδας παρευρέθηκε η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Κύμης Αλιβερίου κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού ” Ενώσαμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χαλκίδας” όπως η ίδια σχολίασε.

Τα αιτήματα των εργαζομένων αποτελούσαν :

-Μονιμοποίηση των συμβασιούχων

-Προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού καθώς το νέο μεγάλο υπερεξοπλισμένο νοσοκομείο δεν μπορεί να προσφέρει υγειονομικές υπηρεσίες στους Ευβοιώτες αν δε στελεχωθεί με μόνιμο και επαρκές προσωπικό

-Επιστροφή των υγειονμικών σε αναστολή στις θέσεις τους

-Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

– Δημοτική συγκοινωνία που να μεταφέρει εργαζόμενους και ασθενείς από τη Χαλκίδα στο Νοσοκομείο και αντίστροφα

– Να μην διανοηθούν να βάλουν εργολάβους στην καθαριότητα και στη φύλαξη

-Να δοθούν τα χρωστούμενα ρεπό και άδειες των δύο προηγούμενων χρόνων της πανδημίας

-Να αυξηθούν οι μισθοί

Ο δίκαιος συλλογικός αγώνας για δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας για όλους θα συνεχιστεί! Όλοι και όλες στη γενική απεργία στις 9 Νοέμβρη!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας για όλες τις κινητοποιήσεις αλλά και τις λοιπές πρωτοβουλίες που έχουν λάβει! Θα είμαστε πάντα δίπλα σας!δήλωσε η κα Θαλασσινού, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως τα λεγόμενά της καθώς δεν απουσιάζει ποτέ από τις κινητοποιήσεις του Σωματείου.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia