Από το 2012 η εθελοντική ομάδα “ΖΗΣΕ”, σημειώνει έντονη δράση που έχει στόχο την ενίσχυση της προσωπικής συναισθηματικής ανάπτυξης του κάθε ατόμου.

Επιστρέφοντας στην δράση και πάλι το “ΖΗΣΕ”, , μετά το αναγκαστικό διάλειμμα το διάστημα της πανδημίας, ετοιμάζετε να παρουσιάσει την Εθελοντική διαδραστική ημερίδα που θα στηρίξουν ερασιτέχνες ηθοποιοί με θεατρικά δρώμενα, τραγούδι και χορογραφίες. Σκοπός και στόχος είναι να δοθούν θεραπευτικά μηνύματα για να απομακρύνει κάποιος το “σύνδρομο” της ανασφάλειας, δίνοντας τις προτάσεις-λύσεις που χρειάζεται κάποιος για να “Ζήσει” στο παρόν.

Η ημερίδα θα παρουσιαστεί αφιλοκερδώς, χωρίς κανένα αντίτιμο στην είσοδο, προσεχώς στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις σε Αθήνα και Ναύπλιο. Πρόκειται για μια δράση Είσοδος Ελεύθερη.

https://www.facebook.com/aliki.vavouli/videos/864950477782515

Κόβοντας τον ομφάλιο λώρο της ανασφάλειας του παρελθόντος, που προκαλεί τοξική σχέση με τον εαυτό μας, με το σύντροφό μας και ίσως και με τα παιδιά μας στο παρόν… ελευθερώνοντας τώρα … το μέλλον… μπορεί να φτάσει κάποιος που βιώνει τέτοια συναισθήματα, στο ” ΖΗΣΕ ”

Θέμα της ημερίδας είναι.. ” Το Μαστίγιο της ανασφάλειας στο δέντρο της ζωής μου.” – φαύλος κύκλος κακοποίησης με εμένα – με τις σχέσεις μου”

Την Οργάνωση και τον Συντονισμό έχει η υπεύθυνη του “ΖΗΣΕ” κα Αλίκη Βαβούλη, Ψυχολόγος, Ειδική στις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας από 2008, με τεράστια εμπειρία στην Συμβουλευτική, στην Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία.

Στην εκτέλεση και την απόδοση του σεναρίου είναι υπεύθυνη, η Φοιτήτρια Ψυχολογίας Δήμητρα-Μαρία Τρίμμη

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα θεατρικά δρώμενα μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail : alikivavouli@gmail.com

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ