Η ανέχεια των κατοίκων αλλά και των τοπικών συμβούλων στο χωριό του Αγίου Λουκά Αλιβερίου, φαίνεται πως εξαντλήθηκε.

Τα λόγια είναι περιττά, μπροστά στις εικόνες που έδωσε, σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στην δημοσιότητα ο τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Αγίου Λουκά κ. Δημήτρης Ρέρρες, μαζί με την αγανακτισμένη καλημέρα του.

Ο κ. Ρέρρες με βίντεο και φωτογραφίες διαμαρτύρεται για το νερό που για 9η ημέρα χάνεται άσκοπα από υπερχείλιση δεξαμενής, για τους χαλασμένους δρόμους, τα σκουπίδια στις άκρες των δρόμων, τους κάδους απορριμμάτων σε απερίγραπτη κατάσταση αλλά και την αμέλεια του δήμου να φροντίσει να δώσει λύσεις στα αιτήματά τους .

Ο κ. Ρέρρες σχολιάζει μεταξύ άλλων :

“Καλημέρα σας είμαι πολύ θυμωμένος με αυτά που γίνονται στο χωριό μας ο δήμος μας έχει απογοητεύσει δεν ασχολείται με κανένα θέμα που τους έχουμε θέσει .

Φώτα πλατείας , καθρέπτες, κάδους σκουπιδιών έχουν φέρει εδώ και δύο μήνες, τι περιμένουν να τούς μοιράσουν τα βγάζω από αγανάκτηση και πολύ θυμό. Είμαστε όλο το συμβούλιο ενωμένο και μας γράφουν στα ……..”

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την δημόσια ανάρτηση του κου. Ρέρρε συνεργία του δήμου έσπευσαν άμεσα, επισκεύασαν την βλάβη στην δεξαμενή και μάζεψαν απορρίμματα και κάδους.

Θαυματουργό το φως της δημοσιότητας……

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia