Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, η πολυαναμενόμενη δίκη του πρώην Δημάρχου, κου. Δημήτρη Θωμά, αιρετών συνεργατών του και εργαζομένων του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Μετά από οχτώ χρόνια, από την στιγμή που ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Μπουραντάς, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για κακοδιαχείριση στο δήμο και στις δημοτικές επιχειρήσεις, έφτασε η ώρα να δοθούν απαντήσεις στα ερωτηματικά που ταλανίζουν τους δημότες του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Μετά από την ανάγνωση των μαρτύρων σήμερα το μεσημέρι, στο Κακουργιοδικείο Χαλκίδας, η διαδικασία της δίκης ξεκίνησε και θα συνεχιστεί αύριο με τις καταθέσεις των μαρτύρων.

“ο κύβος ερρίφθη” σχολιάζει ο πρώην δήμαρχος κ. Δημήτρης Θώμας ο οποίος, όπως είχε διαρρεύσει από το στενό του περιβάλλον, επιθυμούσε έντονα την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας.

Αυτό μαρτυρούν και οι δηλώσεις του κου. Θωμά, που λίγες ώρες μετά την έναρξη της δίκης, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, αναφέροντας συγκεκριμένα :

Έφτασε η ώρα που τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Ξεκίνησε σήμερα άλλο ένα δικαστήριο με κατηγορουμένους εμένα, πρώην συνεργάτες μου και υπαλλήλους του Δήμου, μετά από μηνύσεις του σημερινού Δημάρχου.

Παρά τις προβλέψεις των μηνυτών και τα όσα διέδιδαν δημοσίως, δεν ζητήσαμε την αναβολή, δεν “κρυφθήκαμε”, αλλά αντιθέτως ζητήσαμε την πραγματοποίηση της δίκης, παρότι υπήρχαν σοβαροί λόγοι υγείας συγκατηγορουμένου συνεργάτη μου που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν αίτημα αναβολής.

Έχοντας πίστη στο δίκιο που μας διακατέχει, αλλά και στην δίκαιη κρίση των δικαστων δεν διστασαμε όλοι μας να δώσουμε τον “αγώνα τον καλό”.

Με αισιοδοξία και πίστη ότι μέσα από αυτή την διαδικασία η αλήθεια θα λάμψει…

Υπομονή… Ο καθένας μας θα λάβει αυτό που του αξίζει!

“Ο κύβος ερρίφθη”…

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia