Αυτή την Κυριακή 23, Οκτωβρίου το Evia View Travel πραγματοποιεί μονοήμερη εκδρομή στo δημοφιλέστερο νησί του Αργοσαρωνικού, την Αίγινα. Η αναχώρηση έχει οριστεί στις 5:40 το πρωί από το Αλιβέρι, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά όπου θα γίνει επιβίβαση στο πλοίο το οποίο αναχωρεί στις 8:20π.μ. και μία ώρα αργότερα αγκυροβολεί στο λιμάνι της Αίγινας.

Φτάνοντας στην Αίγινα τα πέτρινα βυζαντινά εκκλησάκια και οι άμαξες, σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή και σε κλίμα ρετρό. Το νησί αυτό θα σας μαγέψει όπως η Αίγινα μάγεψε τον Θεό Δία που την έκλεψε και την μετέφερε στο νησί Οινώνη στο οποίο έδωσε το όνομά της. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά προσκύνημα στο Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Ο τάφος και τα ιερά λείψανα του Αγίου αποτελούν πανορθόδοξο προσκύνημα.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
Agelopoulou
Amerikanou
Batsa
Charmadas
Gournis
Lagos
Lamprou
Marinaki
Papoutsi
Petraki
Retsas
Sispirosi
Stoupi
Thalassinos
Thalassinou
Thomas
Zacharias
previous arrow
next arrow

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Αφαίας, αφιερωμένος στην θεότητα Αφαία Αθηνά, δεσπόζει στην κορυφή του Πευκόφυτου λόφου στο βορειοανατολικό μέρος Αίγινας.

Στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, αφού πρώτα γίνει επίσκεψη στο μικρό ομώνυμο εκκλησάκι, θα ακολουθήσει το μεσημεριανό φαγητό και γιατί όχι εάν ο καιρός το επιτρέπει και μπάνιο στην θάλασσα. Στις 4:00 η ώρα το απόγευμα αναχωρεί το πλοίο από το λιμάνι της Αίγινας για τον Πειραιά. Μετά την άφιξη στον Πειραιά ακολουθεί αμέσως η αναχώρηση για το Αλιβέρι.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 40€ και περιλαμβάνονται μεταφορές και περιηγήσεις (σύμφωνα με το πρόγραμμα) καθώς και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά – Αίγινα και επιστροφή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για κρατήσεις των λίγων θέσεων που έχουν απομείνει:

2221 027250
693 7176750
694 7213046

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia