Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ” Αλιβερίου, έκανε δυναμικά την έναρξη της εμφάνισής του, στην μεγάλη αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, με συμμετοχή πλήθους Αθλητών των Γυμναστικών Σωματείων της Περιφέρειας Στερεάς.

Ο Γ.Α.Σ Ατρόμητος Αλιβερίου έκανε την παρθενική του εμφάνιση φθάνοντας μάλιστα στην κατάκτηση 2 μεταλλίων με μόλις επτά συμμετοχές !” όπως αναφέρει το Δ.Σ του “ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ”

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Καδδίτης στα 50μ (Κ12) και χάλκινο ο Γιάννης Γαλιτόπουλος στο μήκος (Κ12). Ενώ εξαιρετικές κρίθηκαν οι εμφανίσεις από όλους τους συμμετέχοντες μικρούς αθλητές του “ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ”.

Ο Πρόεδρος κ. Καραγιάννης Κωνσταντίνος και το Δ.Σ του Συλλόγου, έσπευσε να δώσει θερμά συγχαρητήρια για τις συμμετοχές και τις επιτυχίες, αναφέροντας :

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους ! Εύγε στους προπονητές μας και στους γονείς των αθλητών και των αθλητριών μας !Εύγε σε όλα τα παιδιά και στις ομάδες που αγωνίστηκαν ! Μεγάλη μας τιμή να απονείμουμε κι εμείς τα μετάλλια σε αθλητές που διακρίθηκαν ! Συνεχίζουμε με δύναμη κι ορμή !”

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia