Ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας κ. Βαγγέλης Κούκουζας για ακόμη μια φορά ήταν στην πρώτη γραμμή, όπως κάνει πάντα άλλωστε, σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Στην τοποθέτηση του συμμετέχοντας στην ημερίδα, της Γραμματείας των Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ, με θέμα “Εκπαίδευση και νέες ευκαιρίες του Επιχειρείν”, έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στις τεχνολογικές επαγγελματικές δεξιότητες που είναι η βάση της ανάπτυξης στο επιχειρείν αλλά και στην οικονομία της Εύβοιας αλλά ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.

Στόχος της Περιφέρειας είναι η σχολή του “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ” να αναγεννηθεί όπως και οι σχολές ΟΑΕΔ, προσφέροντας εκπαίδευση που θα εξασφαλίσει πολλές σημαντικές θέσεις εργασίας όπως έκανε και στο παρελθόν. Το έργο του “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ” μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τόσο από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και από το Επιμελητήριο ενώ στην συνέχεια θα υπάρξει συνεργασία και με τον σύνδεσμο βιομηχάνων.

“Η τεχνολογική κατεύθυνση θα δώσει ζωή στην οικονομία” τόνισε ο κ. Κούκουζας.

Ποια είναι όμως τα οφέλη που αποκομίσαμε από την ημερίδα αυτή ; και πως η Περιφέρεια κινείται αυτή την στιγμή γύρω από το “επιχειρείν” ;

ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ απαντά στο expressevia.com ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κούκουζας :

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia