Η Ένωση Επιχειρηματιών Αυλωναρίου και Περιχώρων πραγματοποιεί την 1η έκθεση τοπικών και προτύπων προϊόντων στα Χάνια Αυλωναρίου από την Παρασκευή 2 έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Η προσπάθεια ξεκίνησε πέρσι την ίδια εποχή, αλλά λόγω κακοκαιρίας τότε, η Έκθεση Αυλωναρίου έκανε πρεμιέρα μόλις εχθές 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Το παρόν έδωσαν παραγωγοί της περιοχής όπως :

“Τα Μέλισοτεχνάσματα” του Γιώργου Καραβά από το κάτω Κορούνι, τα “Αγροτικά Προϊόντα Κωνσταντίνος Γεώργιος από την Μουρτερή Οχθωνιάς, ο “Παραγωγός μενού” της Γεραλή Ζαχαρούλας από τους Ανδρονιάνους, το “Ρόδι Κρεμαστού” του Ρέτσα Νικολάου από το Κρεμαστό Ευβοίας, το “Μέλι Αλεξίου” της Αλεξίου Χρυσούλας από την Ελαία Αυλωναρίου, τα “Προϊόντα Ευβοϊκής γης” του Μοιρώτσου Δημήτριου από το Βέλος, η «Δαρδούμα family Ζυμαρικά» του Ιωάννη και Ευάγγελου Μάλλιου Ο.Ε, η “Καλλιέργεια Αμυγδάλων” της Λουίζου Γεωργίας από τα Κριέζα, τα “Αγροτικά Προϊόντα της Μαρίας Ειρήνης Κουλουρίδη από τον Οξύλιθο, η “ΑΣΚΑΔΑ farm” της Μίταλα Ευαγγελίας από τους Καλημεριάνους, την “Παραγωγή βιολογικών και αμπελοοινικών προϊόντων Evilion Agro. Γ. Ρετσίνα”, τα “Αγροτομελισσοκομικά Προϊόντα” της Σταυρούλας Φώτη Γέραλη από το Βίταλο, και ο “Παραγωγός αγροτικών προϊόντων – μελισσοκόμων” της Χουλιάρα Αικατερίνης από το Βίταλο.

Κοντά τους βρέθηκαν ο κ. Ηλίας Θαλάσσης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εύβοιας, o πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Γεώργιος Ζέρβας, οι αντιδήμαρχοι κ. Κότσαρης και κ. Μαστροκώστας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος για Όλους” κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού, η δημοτική σύμβουλος κα Σαμαρά Μπότη Μαρία καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Αυλωναρίου και Περιχώρων κ. Φωκίτης Νικόλαος, οι αντιπρόεδροι κα Παναγιώτα Γκίκα, κ. Αλέξανδρος Ηλίας, κ. Αναστάσιος Πάλλης και ο ταμίας κ. Γεώργιος Κωνστάντιος.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 η ώρα το βράδυ. Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι το Επιμελητήριο Εύβοιας ενώ χορηγοί είναι ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων νομού Ευβοίας.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia