Με χαρά αλλά και με συγκίνηση, όπως δηλώνει η πρόεδρος της κοινότητας Οξυλίθου κα Κλαίρη Κατσαρή, παρευρέθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεβρίου, με τους Συμβούλους κα. Ειρήνη Δημητρού Κουλουρίδου και κ. Δημήτριο Νικόδημο στους καθιερωμένους αγιασμούς των σχολείων τους , Δημοτικού και Νηπιαγωγείου “που πλημμύρισαν και πάλι από παιδικές φωνές και γέλια.Με τις ευλογίες και τις ευχές των πάτερ Γεώργιου Νάνου και πάτερ Βαγγέλη Σκιάνη.” όπως αναφέρει η πρόεδρος.

Πέραν του ότι η μέρα της επιστροφής των μαθητών στα θρανία μετά τις θερινές διακοπές, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς δημιουργεί πάντα δυνατά συναισθήματα συγκίνησης, η πρόεδρος κα Κατσαρή είχε ακόμη έναν, πολύ σπουδαίο λόγο, ώστε να είναι επιφορτισμένη με συγκίνηση. Η κα Κατσαρή το τελευταίο διάστημα κατάφερε, με πολύ μεγάλο αγώνα, να διατηρηθεί το Δημοτικό σχολείο Οξυλίθου ως τετραθέσιο ενώ είχε γίνει εισήγηση για να υποβαθμιστεί σε τριθέσιο.

Η πρόεδρος κα Κατσαρή ευχαρίστησε θερμά όσους στήριξαν το αίτημα του τοπικού συμβουλίου να μην υποβαθμιστεί το σχολείο τους και τα κατάφεραν.

Η κα Κατσαρή επίσης συμπλήρωσε :

Με ένα ζεστό και δυνατό χειροκρότημα υποδεχθήκαμε και αγκαλιάσαμε τη νέα μας Διευθύντρια κα Σταυρούλα Φλώρου και όλους τους νέους εκπαιδευτικούς μας και καλωσορίσαμε τους νέους και παλιούς μαθητές μας. Όλοι οι εκπαιδευτικοί σήμερα στη θέση τους. Και τα σχολεία μας πανέτοιμα.

Το Νηπιαγωγείο μας με δύο δασκάλες και φέτος θα λειτουργήσει ολοήμερο με Προϊσταμένη τη κ. Ελένη Σκιάνη.

Ευχήθηκαμε καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλα τα παιδιά, στους γονείς και στους δασκάλους μας.

Η γνώση και η εκπαίδευση είναι αναγκαία εφόδια της ζωής μας που κανείς δεν μπορεί να μας τα πάρει αλλά και η γνώση είναι το πιο ισχυρό όπλο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αλλάξεις το κόσμο, τονίσαμε σήμερα στους μαθητές μας.

Η Επιτροπή Πανήγυρις της 15ης Αυγούστου κατόπιν προτάσεως του Συμβούλου και μέλους της Επιτροπής κ. Νικοδήμου Δημήτρη, που ομόφωνα ψηφίστηκε , από τα έσοδα της Πανηγύρεως, προχώρησε σε οικονομική δωρεά 200,00 ευρώ για το δημοτικό μας σχολείο και 100,00 ευρώ για το Νηπιαγωγείο μας , προκειμένου να υπάρχει μια πρώτη οικονομική κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και αναγκών των σχολικών μας μονάδων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Κοινότητα θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ανάγκη των σχολείων μας για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος ή δυσλειτουργίας προκύψει.

Ευχόμαστε καλή και ασφαλής σχολική χρονιά με υγεία .

Μια χρονιά δημιουργική και εποικοδομητική, με αγαστή συνεργασία για όλους.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia