Έδωσε μεγάλη μάχη η κοινότητα Οξυλίθου και η πρόεδρος κα Κλαίρη Κατσαρή και τα καλά νέα ήρθαν σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου. Κέρδισαν τελικά την απαλλαγή των δημοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας για τους επαγγελματίες του Στομίου που πλήττονται από το κλείσιμο του Επαρχιακού δρόμου Στομίου -Πλατάνας. Ο αγώνας τους, βρήκε συμπαραστάτες όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και όχι μόνο όπως αναφέρει αλλά και ευχαριστεί η πρόεδρος της κοινότητας κα Κατσαρή.

Συγκεκριμένα αναφέρει η κα Κατσαρή, φανερά ενθουσιασμένη, ενημερώνοντας:

Το “ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ”, το “ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ” και το “ΠΕΤΥΧΑΜΕ!!!!! “.

Σήμερα το πρωί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας στη Χαλκίδα, συζητήθηκε στην Ειδική Επιτροπή του Άρθρου 152, η προσφυγή του δήμου κατά της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης που αφορούσε την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου για την απαλλαγή των δημοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας για τους επαγγελματίες του Στομίου που πλήττονται από το κλείσιμο του Επαρχιακού δρόμου Στομίου -Πλατάνας λόγω του μεγάλου έργου που εκτελεί η Περιφέρεια.

Ένα αίτημα της Κοινότητας Οξυλίθου προς το δήμο που με την 41/18-4-2022 το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα ψήφισε και στήριξε.

Παρευρεθήκαμε μαζί με το Συμβούλο κ. Νικόδημο Δημήτρη και το πληρεξούσιο δικηγόρο του δήμου κ. Ξύγγη Κώστα, τον οποίο και ευχαριστώ για την αγαστή συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα .

Με επιχειρήματα στηρίξαμε τους επαγγελματίες μας και το δίκαιο αίτημα όλων μας, σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε.

Θέλω να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους Δημοτικούς Συμβούλους του δήμου μας που ομόφωνα στήριξαν το δίκαιο αίτημα μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το μέλος της Ειδικής Επιτροπής του Άρθρου 152 του Ν.3463/2006 και Δήμαρχο Χαλκίδας τη κ. Έλενα Βάκα που εισηγήθηκε και ψήφισε θετικά προς την Επιτροπή και στήριξε ένθερμα το αίτημα μας, όπως και όλα τα μέλη της Επιτροπής, που δεν έμειναν στο τυπικό γράμμα του Νόμου , αλλά έμπρακτα στήριξαν και έδειξαν κατανόηση και αλληλεγγύη στους επαγγελματίες μας..

Τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμο Κεδίκογλου, για τη πολύτιμη βοήθεια του και τη πίεση που άσκησε προς κάθε δυνατή κατεύθυνση .

Το Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό όπως και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Κελαϊδίτη που ήταν δίπλα μας και στήριξαν όλη αυτή τη προσπάθεια μας.

Το βουλευτή κ. Θανάση που με την “αναφορά” του προς τον αρμόδιο Υπουργό έβαλε και εκείνος το λιθαράκι του σε αυτή την θετική έκβαση του αιτήματος μας.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες μας και στη τοπική κοινωνία που στηρίζουν και “βάζουν πλάτη”, σε αυτό το μεγάλο και δύσκολο έργο, ένα έργο που αφορά την ασφάλεια και τη ζωή όλων μας .

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia