“ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” μετονομάστηκε η Δημοτική Παράταξη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου που ξεκίνησε την πορεία της ως “Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία”. Επικεφαλής ο κ. Γεώργιος Θεοδώρου, συνταξιούχος δάσκαλος με πλούσια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς έχει διατελέσει στον δήμο Άνω Λιοσίων, Αντιδήμαρχος, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης .

Ο κ. Θεοδώρου Γεώργιος γεννημένος στον Κρεμαστό Κονιστρών, υπηρέτησε στον χώρο της εκπαίδευσης 33 χρόνια και από την θέση του Διευθυντή, τα 24 από αυτά, ενώ έχει εργαστεί και ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε ΙΕΚ και ΚΕΚ. Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πρότεινε και κατάφερε να λειτουργήσει ειδικές μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και εξαρτημένων ατόμων από ουσίες (Κ.Υ.Π.Ε.Κ.Ο).

Ο κ. Θεοδώρου Γεώργιος ζει με την σύζυγό του Κατερίνα στον Άγιο Γεώργιο Αυλωναρίου ενώ τα παιδιά τους Βασίλης και Βαγγέλης, καταξιωμένοι επαγγελματικά ζουν στην Χαλκίδα και στην Αθήνα.

Ο κ. Θεοδώρου σημειώνει :

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και την τοπική αυτοδιοίκηση, σε έναν δήμο που καθημερινά διχάζεται, ερημώνει, χάνεται στην απραξία και τη στασιμότητα, κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες. Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να αφήσουμε πίσω τα όσα μας χωρίζουν και να δούμε κατάματα τις απαιτήσεις της πραγματικότητας και επιτέλους να συνεργαστούμε. Κανείς δεν θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη, αν εμείς οι ίδιοι δεν σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο, να επιδιώξουμε, να απαιτήσουμε, να παλέψουμε για αυτό.

Τώρα όλοι μαζί συνεργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε για το αύριο. Το μέλλον είναι υποχρέωσή μας, γιατί ανήκει στα παιδιά μας και στις γενιές που ακολουθούν. Η υποχρέωση ανήκει σε αυτές τις ισχυρές ομάδες ανθρώπων, που μπορούν, θέλουν και τολμούν να το διαμορφώσουν. Που έχουν άποψη, όρεξη, ανιδιοτέλεια, πίστη και γνώση. Που θέλουν μια τοπική αυτοδιοίκηση να σέβεται το δήμο και το δημότη, που μπορούν να οραματιστούν και να κάνουν πράξη το όραμα. Που μπορούν να φτάσουν ψηλά, μένοντας πάντα προσγειωμένες.

Δυσκολίες πάντα υπάρχουν. Δεν τις υποτιμούμε. Όμως υπάρχει διέξοδος για αλλαγή, ανάπτυξη, πρόοδο, ποιότητα ζωής, συνεργασίες και συμμετοχικές διαδικασίες. Για ένα δήμο πρωταγωνιστή, να σέβεται τους δημότες, να δημιουργεί υποδομές και θέσεις εργασίας, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του και λογοδοτώντας δημόσια, με την υποχρεωτική απολογία κάθε έτους.

Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, εκτός από τις αρμοδιότητες που πρέπει να αναλάβει ο καθένας, ώστε ενωμένοι να συμπορευτούμε για όλα αυτά που μας ενώνουν. Η διχόνοια πρέπει να εκλείψει από το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου. Δεν είμαστε «εμείς και αυτοί». Είμαστε όλοι εμείς που σίγουρα αγαπάμε τον τόπο μας, το δήμο μας, τις πόλεις και τα χωριά μας.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia