Από το Μετόχι ξεκίνησε μια σειρά από προγραμματισμένες γενικές συνελεύσεις, η Δημοτική Παράταξη “Νέοι Ορίζοντες” του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου.

Ακολούθησε στις 19 Αυγούστου η συνέλευση στο Μονόδρι “Ένα κεφαλοχώρι με πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης λόγω της γεωγραφικής του θέσης αλλά και των φυσικών του θησαυρών, (πλατανόδασος, ποταμός, κτλ). Στα μόλις 3,5 χρόνια της θητείας μας μπορέσαμε να κατασκευάσαμε και να παραδώσουμε τον Βιολογικό Καθαρισμό, ένα έργο προϋπολογισμού 800.000€, καλύψαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της καθημερινότητας και όπου χρειάστηκε λάβαμε τολμηρές αποφάσεις για το καλό του χωριού.” ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής κ. Δημήτρης Θωμάς τονίζοντας πως “Το “Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε” γίνεται σιγά σιγά όλο και περισσότερο το σύνθημα των συνδημοτών μας.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η συνέλευση στην Οκτωνιά που έχει πολλές ελλείψεις αλλά και τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των γενικών συνελεύσεων των “Νέων Οριζόντων” ήταν η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών, οι οποίοι φαίνεται να είναι αρκετά αγανακτισμένοι όχι μόνο από την έλλειψη έργων αλλά πολύ περισσότερο από την αδιαφορία και την εγκατάλειψη που επιδεικνύει η δημοτική αρχή απέναντί τους.

Σήμερα Σάββατο 27 Αυγούστου, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος προγραμματισμένων γενικών συνελεύσεων των “Νέων Οριζόντων” στον Οξύλιθο στις 8:00 η ώρα .

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia