Την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2022, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Kymi Palace» της Παραλίας Κύμης με θέμα, «Παρουσίαση Κοσμημάτων Εμπνευσμένες με Παραστάσεις από τον Γεώργιο Παπανικολάου αλλά και τα Σύκα Κύμης».

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Η πρωτοβουλία ανήκε στην χαράκτρια και σχεδιάστρια κοσμημάτων κα Κατερίνα Κρινή, η οποία κατάγεται από την συκοπαραγωγό περιοχή των Βιτάλων.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κος Αναστάσιος Βελισσαρίου, αφού συνεχάρη την κα Κρινή για την τόσο σημαντική καινοτομία, δήλωσε:
Τα τοπικά προϊόντα συνδέουν τον τουρισμό με την τοπική ανάπτυξη και δίνουν προστιθεμένη αξία σε έναν τόπο, προσδίδοντάς του μοναδικά χαρακτηριστικά. Το κόσμημα αυτό αποτελεί ένα εμπνευσμένο επιχειρηματικό δώρο, αλλά και βραβείο για κάθε λογής επιχείρηση και οργανισμό, διότι συγκινεί συναισθηματικά τον επισκέπτη, συνδέει την διαμονή και επίσκεψή του με την περιοχή της Κύμης μας, συμβάλλοντος έτσι στην ανάδειξη της περιοχής μας, αλλά και την περαιτέρω προώθηση του τοπικού μας προϊόντος.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia