Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, είναι οι επίσημοι καλεσμένοι του κου Μάριου Πελεκάνου, Κυβερνητικού Εκπροσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας, για το τριήμερο Φεστιβάλ, την ανταλλαγή απόψεων, εισηγήσεων και προτάσεων με τους παραγωγούς Σύκου.

Ο κ. Βελισσαρίου την τελευταία στιγμή, ματαίωσε την αναχώρησή του για Κύπρο καθώς διαπιστώθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ωστόσο ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Ενέργειας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Νικόλαος Μαστροκώστας και το ζεύγος των συκοπαραγωγών Κύμης κύριο και κυρία Καραβασίλη, βρίσκονται ήδη στην Κύπρο ακολουθώντας το πρόγραμμα συναντήσεων, επαφών και επισκέψεων σε σημαντικούς χώρους της Κύπρου, όπως ακριβώς είχε οργανώσει στην ατζέντα του, ο κ. Βελισσαρίου.

Την 1η ημέρα του Φεστιβάλ, πλήθος επίσημων καλεσμένων του προέδρου κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκου Κλεάνθους τίμησαν την εκδήλωση ενώ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε με θερμές ευχαριστίες κατά την τέλεση των εγκαινίων, στον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Μαυροκώστα για την εκπροσώπηση του Δήμου Αλιβερίου Ευβοίας.

Ο κ. Μαστροκώστας παίρνοντας τον λόγο, πρωτίστως μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη κου Φάνη Σπανού, του Προέδρου Αγροδιατροφής κου Βελισσαρίου, του αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας κου Κούκουζα καθώς και του δημάρχου κου Μπουραντά, ενώ υπογράμμισε ότι αυτή είναι μόλις η αρχή για συνεργασία με παραγωγούς του δήμου μας και της περιφέρεια μας με την Κύπρο

Σχετική ανακοίνωση το Κέντρο Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων Κύπρου Αγροτικής Οικονομίας, αναφέρει :

Προσκεκλιμένοι αδελφοί Ελληνες απο το Κοινοτικό Συμβούλειο Κάτω Πύργου Τηλληρίας για το 5ον Φεστιβάλ Σύκου και Χαλιτζιού . Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Νικόλαος Μαστροκώστας και ο Κωσταντίνος Καραβασίλης Παραγωγός και συσκευαστής Σύκου με την σύζυγο του .

Θα είναι μαζί μας για το τριήμερο του φεστιβάλ για ανταλλαγές απόψεων εισηγήσεων με τους παραγωγούς Σύκου και μη .

Οι φωτογραφίες είναι από την ξενάγηση και το προσκήνιμα στο μοναστήρι, το Θρονή και το Μουσείο της Ιεράς Μονής Κύκκου.

Θερμές ευχαριστίες από το Κέντρο Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων για την θερμή φιλοξενία και το Γεύμα προς τιμή των καλεσμένων μας από τον Παπανιερότατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλληρίας κ.κ Νικηφόρο.

Επίσης θερμές ευχαριστίες από την υπέροχη ξενάγηση που μας παρείχαν ο Πρωτοσύγκελος Πάτερ Αγαθόνικος και ο Διάκονος πάτερ Χάρης.

Σας Ευχαριστούμε.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia