Η σκηνή έχει στηθεί κι εφέτος ! Έφτασε και γι αυτό το καλοκαίρι, η μεγάλη στιγμή για τον ερασιτεχνικό θεατρικό θίασο “τα Μπουλούκια” αλλά και για το Αλιβέρι που περιμένει με ευχάριστη αγωνία να απολαύσει την δουλειά τους.

Ένα γεγονός, σταθμός, για τα πολιτιστικά δρόμενα της περιοχής καθώς έχει πολλά ιδιαίτερα και πρωτότυπα χαρακτηριστικά. Η σκηνή στήνεται στον δρόμο, τα καθίσματα από την μια πλευρά αποτελούν τα παραδοσιακά “σκαλάκια”, ένα σημείο που χαρακτηρίζει την παλιά πόλη, ενώ μια ομάδα ερασιτεχνών ηθοποιών που ξεκίνησαν δειλά και αποφασιστικά με την προτροπή της Άννας Γλάρου που έχει τον ρόλο της συγγραφέως των έργων αλλά και της σκηνογράφου, κατάφεραν να κερδίσουν όχι μόνο το χειροκρότημα και τον θαυμασμό αλλά την προσμονή του κόσμου να τους απολαύσει κάθε καλοκαίρι.

Σήμερα Κυριακή 7 Αυγούστου, το ενδιαφέρον της ευρύτερης περιοχής του Αλιβερίου μονοπωλούν “τα Μπουλούκια” .

Το μεγάλο ραντεβού “Σκαλακίων και Σκυλορέματος γωνία” στις 8:30 το βραδάκι. Μόλις το φως της ημέρας πέσει τα φώτα της σκηνής θα ανάψουν και τα Μπουλούκια θα δώσουν για ακόμη μια χρονιά τον καλύτερο εαυτό τους, καταφέρνοντας πάντα, να προκαλούν δυνατά συναισθήματα ευφορίας και συγκίνησης.

“Σκαλακίων και Σκυλορέματος γωνία”, η έκπληξη κάθε καλοκαιριού σήμερα στα “σκαλάκια” Αλιβερίου.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia