Στον απόηχο της επίσκεψης της Μάρως Κουκουδάκη στην Χαλκίδα, οι συζητήσεις και τα σενάρια έχουν πάρει και πάλι φωτιά.
Η Μάρω Κουκουδάκη αποτελεί την βασική συντονίστρια της δημιουργίας των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην επικράτεια και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη .
Από την Παρασκευή το απόγευμα η κα Κουκουδάκη βρισκόταν στην πόλη του Ευρίπου, με σκοπό να γνωρίσει από κοντά όλα τα στελέχη που έχουν θέσει τον εαυτό τους σε υποψηφιότητα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου στο νομό.
Σε ομαδική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου, τις εντυπώσεις κατά κοινή ομολογία της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων, κέρδισε ο Σταύρος Πετράκης, Αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και έμπειρος συνδικαλιστής.

Ο κ. Πετράκης έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην αναδόμηση του κόμματος από τον πυρήνα του που αποτελούν όλα τα μέλη του με κατεύθυνση προς την κορυφή του. Ο βαθυστόχαστος πολιτικός του λόγος, το ενωτικό στίγμα που περιέβαλε τις προτάσεις του, αλλά και η σοβαρότητα τους, αποτελούν το κεντρικό σημείο αναφοράς των εντυπώσεων που κατέγραψε η πλειοψηφία των στελεχών που συμμετείχαν στην συγκέντρωση.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia