Η δημοτική παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, κάνοντας πράξη μία από τις θεμελιώδεις αρχές της ιδρυτικής της διακήρυξης, βοήθησε τριάντα πέντε οικογένειες του δήμου μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους δωρεάν κρέατα. Μια κίνηση που δεν έχει μόνο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο, στο πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε.

Η προσφορά των κρεάτων ήταν από το κρεοπωλείο του κ. Χρήστου Καρατράντα στη Λαμία και επιτεύχθηκε με την καθοριστική συμβολή του τ. προέδρου της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου, κου Κώστα Καλκούνη .
O επικεφαλής της Παράταξης κ. Γεώργιος Θεοδώρου, σε σχετική ερώτηση του expressevia.com, για την πρωτοβουλία και την δράση αυτή, απάντησε :
“Βασική μας αρχή είναι να βάλουμε στο Κέντρο της πολιτικής μας τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του. Στόχος μας να δημιουργήσουμε στο Δήμο μια ολοκληρωμένη, ισχυρή και αποτελεσματική δομή Κοινωνικής Υποστήριξης ένα δίχτυ προστασίας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ο δήμος οφείλει να στηρίζει τα άτομα που έχουν ανάγκη. Να βοηθά και να είναι αρωγός στα προβλήματα των δημοτών του. Έχουμε έτοιμες προτάσεις, οι οποίες μπορούν εύκολα και γρήγορα να υλοποιηθούν και να ανακουφίσουν αυτούς που πραγματικά το χρειάζονται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Χρήστο Καρατράντα για τη βοήθεια και την πολύ μεγάλη προσφορά του στην Παράταξή μας και τους δημότες μας.”

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia