Γεννημένος το 1958 ο Δημήτρης Πόγκας στην παραλία της Κύμης, φοίτησε στο γυμνάσιο της Κύμης και εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα. Παντρεύτηκε και απέκτησε δύο γιους τον Θανάση και τον Γιώργο.

Ο Δημήτρης Πόγκας αγάπησε πολύ τον τόπο του αλλά και οι συμπατριώτες του, τον αγάπησαν και τον εμπιστεύτηκαν επίσης. Διετέλεσε πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο και τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ως πρόεδρος της κοινότητας Κύμης, την πρώτη τετραετία με την διοίκηση Μπουραντά και την δεύτερη ως τοπικός σύμβουλος. Ένα σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα ταλαιπωρούσε την υγεία του, το οποίο είχε επιδεινωθεί με αποτέλεσμα τον τελευταίο χρόνο, έδινε σκληρή μάχη για την ζωή του. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Κύμης γύρω στις 12:00μ.μ την Κυριακή 7 Αυγούστου.

Η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Πόγκα θα τελεστεί στις 10:30 το πρωί της Τρίτης 9 Αυγούστου, στον Άγιο Γεώργιο της παραλίας της Κύμης.

Το τοπικό συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να παραστεί στη εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και αντί στεφάνου να παραθέσει το χρηματικό ποσό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Κύμης. Επίσης έγινε πρόταση να παραχωρηθεί οικογενειακός τάφος στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου της παραλίας της Κύμης.

Λόγω απουσίας του Προέδρου κου Μαριέλη το ψήφισμα της κοινότητας Κύμης θα διαβάσει κατά τον επικήδειο, η τοπική σύμβουλος κα Νίνα Γαλάνη.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ