Το χειροποίητο κόσμημα σε όλο του μεγαλείο ! Δημιουργίες μοναδικές από την Κατερίνα Κρινή εμπνευσμένες από τον κορυφαίο παγκόσμιο ευεργέτη, Κυμαίο Γεώργιο Παπαλικολάου και το μοναδικό ΠΟΠ προϊόν της Κύμης, το φημισμένο σύκο Κύμης.

Το expressevia.com εμπιστεύτηκε την πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση της κας Κρινή. Εκεί συναντήσαμε τον κ. Αναστάσιο Βελισσαρίου Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος για όλους” κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού και τις συμβούλους της τοπικής κοινότητας Κύμης κα Αικατερίνη Κουτέλου και κα Νίνα Γαλάνη.

“Η συλλογή κοσμημάτων με θέματα εμβληματικά, Παπανικολάου, Βαρλάμος, σύκο, πρέπει να υιοθετηθούν ως επιχειρηματικά δώρα όχι μόνο από δημόσιους οργανισμούς- Δήμο, αλλά και από ξενοδοχεία η άλλες επιχειρήσεις της περιοχής. Το κόσμημα ως δώρο και μάλιστα με αυτές τις απεικονίσεις ξυπνά αναμνήσεις και ευαισθησίες σε επιχειρηματικούς φίλους και επισκέπτες ούτως ώστε κανείς δεν ξεχνά την Περιοχή μας-Κύμη μας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, στον χαιρετισμό του κατά τα εγκαίνια της έκθεσης.

Η δημιουργός των υπέροχων εκθεμάτων κα Κρινή με καταγωγή από την περιοχή της Κύμης είναι ολοφάνερο ότι λατρεύει την τέχνη του κοσμήματος και την συνδέει μοναδικά και πρωτότυπα με την αγάπη που τρέφει για την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Μεγάλα δώρα θα δοθούν στους επισκέπτες της έκθεσης, όπως μια διανυκτέρευση στο KYMH PALACE και μία διανυκτέρευση στο ΚΟΡΑΣΙΔΑ VIEW, έπειτα από κλήρωση.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
Agelopoulou
Amerikanou
Batsa
Charmadas
Gournis
Lagos
Lamprou
Marinaki
Papoutsi
Petraki
Retsas
Sispirosi
Stoupi
Thalassinos
Thalassinou
Thomas
Zacharias
previous arrow
next arrow

KYMH PALACE

KOΡΑΣΙΔΑ VIEW

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia