Το χειροποίητο κόσμημα σε όλο του μεγαλείο ! Δημιουργίες μοναδικές από την Κατερίνα Κρινή εμπνευσμένες από τον κορυφαίο παγκόσμιο ευεργέτη, Κυμαίο Γεώργιο Παπαλικολάου και το μοναδικό ΠΟΠ προϊόν της Κύμης, το φημισμένο σύκο Κύμης.

Το expressevia.com εμπιστεύτηκε την πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση της κας Κρινή. Εκεί συναντήσαμε τον κ. Αναστάσιο Βελισσαρίου Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος για όλους” κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού και τις συμβούλους της τοπικής κοινότητας Κύμης κα Αικατερίνη Κουτέλου και κα Νίνα Γαλάνη.

“Η συλλογή κοσμημάτων με θέματα εμβληματικά, Παπανικολάου, Βαρλάμος, σύκο, πρέπει να υιοθετηθούν ως επιχειρηματικά δώρα όχι μόνο από δημόσιους οργανισμούς- Δήμο, αλλά και από ξενοδοχεία η άλλες επιχειρήσεις της περιοχής. Το κόσμημα ως δώρο και μάλιστα με αυτές τις απεικονίσεις ξυπνά αναμνήσεις και ευαισθησίες σε επιχειρηματικούς φίλους και επισκέπτες ούτως ώστε κανείς δεν ξεχνά την Περιοχή μας-Κύμη μας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, στον χαιρετισμό του κατά τα εγκαίνια της έκθεσης.

Η δημιουργός των υπέροχων εκθεμάτων κα Κρινή με καταγωγή από την περιοχή της Κύμης είναι ολοφάνερο ότι λατρεύει την τέχνη του κοσμήματος και την συνδέει μοναδικά και πρωτότυπα με την αγάπη που τρέφει για την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Μεγάλα δώρα θα δοθούν στους επισκέπτες της έκθεσης, όπως μια διανυκτέρευση στο KYMH PALACE και μία διανυκτέρευση στο ΚΟΡΑΣΙΔΑ VIEW, έπειτα από κλήρωση.

KYMH PALACE

KOΡΑΣΙΔΑ VIEW

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ