Τα φετινά γενέθλια του Γιώργου Κρινή, εργαζόμενου στο Δήμο Χαλκιδέων, έχουν μια ιδιαίτερη χροιά και αξία, καθώς πέρυσι σαν και σήμερα είχε ξεκινήσει η μάχη του με τον κορονοϊό, που εξελίχθηκε πολύ άσχημα και έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο την ζωή του.

Ο Γιώργος είναι ένα ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην Χαλκίδα και όχι μόνο, καθώς το βιογραφικό του είναι πολύ πλούσιο στις υπηρεσίες πολλών μεγάλων πολυτελών ξενοδοχείων καθώς έχει σπουδάσει στην Τουριστική Σχολή της Ρόδου με υποτροφία στο City Of Bath της Αγγλίας και έχει διατελέσει και Διευθυντής στο Ξενία της Αράχωβας.

Η οικονομική κρίση του 2013, έγινε η αφορμή, μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, να διοριστεί στον Δήμο Χαλκιδέων, όπου και εκεί σύντομα ξεχώρισε για την εργατικότητα και την ευγένειά του.

Το μήνυμα των γενεθλίων του Γιώργου συγκινεί όλους όσους γνωρίζουν την δύσκολη περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό και την σκληρή μάχη που έδωσε για να επιβιώσει εν τέλη.

Η νόσησή του, ήταν πολύ βαριά καθώς ξεκίνησε με παροχή οξυγόνου στο σπίτι και συνέχισε σε πολύ άσχημη κατάσταση και τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη κλινική covid στο Νοσοκομείο Χαλκίδας . Όμως προς έκπληξη όλων, κυρίως των γιατρών ο Γιώργος Κρινής βγήκε νικητής, όπως άλλωστε πίστευαν όλοι οι δικοί του άνθρωποι που γνωρίζουν το πείσμα και την δύναμη που πάντα επιδείκνυε σε κάθε ενέργεια της ζωής του.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, ο Γιώργος Κρινής, έσβησε με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη τα κεράκια της τούρτας του, ο οποία καθώς φαίνεται ήταν η πιο γλυκιά όλων των χρόνων του, αφού πριν ένα χρόνο του δόθηκε για δεύτερη φορά, όπως και κάθε καινούρια ημέρα, το δώρο της ζωής.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia