Καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται να κερδίζει άνετα, το πρώτο στοίχημα της αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος υποψήφιων για την κατάρτιση ενός δυνατού ψηφοδελτίου στο νησί της Εύβοιας, η Επιτροπή στην οποία πέφτει το βάρος των τελικών αποφάσεων, προχωρά ακάθεκτα με στόχο να βγάλει από τις λίστες των πιθανών υποψηφίων το πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό σύμπλεγμα.

Στο μικροσκόπιό τους, όλα τα υποψήφια πρόσωπα ενώ τα σενάρια θέλουν ένα από αυτά, να ξεχωρίζει ως την ιδανικότερη προσωπικότητα. “Κρυφό άσσο” στο μανίκι του Νίκου Ανδρουλάκη για τις εθνικές εκλογές στο νησί της Εύβοιας, που θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη μία έδρα.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Πρόκειται για έναν άνδρα ικανό, οργανωτικό, με υψηλές γνώσεις, σπουδαίο έργο σε όλο το εύρος της Εύβοιας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας, αγαπητός και αναγνωρισμένος από όλους τους πολιτικούς χώρους συνεπώς με προσβάσεις που θα αποδώσουν την διαφορά που χρειάζεται, σε ψήφους το κόμμα.

Δοκιμασμένος σε δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις με άριστα αποτελέσματα, “άσσος” που κρατάει ο Πρόεδρος Ανδρουλάκης και η Επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίου. Κατά κοινή ομολογία από στελέχη του κόμματος και πολίτες, έχει δημιουργήσει ένα επιπλέον κλίμα ανάτασης στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για την Εύβοια, ότι το κόμμα μπορεί να βασίσει σε αυτόν την αύξηση του ποσοστού του, στο νησί.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia