Καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται να κερδίζει άνετα, το πρώτο στοίχημα της αναζωπύρωσης του ενδιαφέροντος υποψήφιων για την κατάρτιση ενός δυνατού ψηφοδελτίου στο νησί της Εύβοιας, η Επιτροπή στην οποία πέφτει το βάρος των τελικών αποφάσεων, προχωρά ακάθεκτα με στόχο να βγάλει από τις λίστες των πιθανών υποψηφίων το πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό σύμπλεγμα.

Στο μικροσκόπιό τους, όλα τα υποψήφια πρόσωπα ενώ τα σενάρια θέλουν ένα από αυτά, να ξεχωρίζει ως την ιδανικότερη προσωπικότητα. “Κρυφό άσσο” στο μανίκι του Νίκου Ανδρουλάκη για τις εθνικές εκλογές στο νησί της Εύβοιας, που θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη μία έδρα.

Πρόκειται για έναν άνδρα ικανό, οργανωτικό, με υψηλές γνώσεις, σπουδαίο έργο σε όλο το εύρος της Εύβοιας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας, αγαπητός και αναγνωρισμένος από όλους τους πολιτικούς χώρους συνεπώς με προσβάσεις που θα αποδώσουν την διαφορά που χρειάζεται, σε ψήφους το κόμμα.

Δοκιμασμένος σε δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις με άριστα αποτελέσματα, “άσσος” που κρατάει ο Πρόεδρος Ανδρουλάκης και η Επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίου. Κατά κοινή ομολογία από στελέχη του κόμματος και πολίτες, έχει δημιουργήσει ένα επιπλέον κλίμα ανάτασης στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για την Εύβοια, ότι το κόμμα μπορεί να βασίσει σε αυτόν την αύξηση του ποσοστού του, στο νησί.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia