Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο cafe-bar XANI, βράδυ Σαββάτου 30 Ιουλίου για την καλλιτεχνική ομάδα αλλά και τους ακροατές που έσπευσαν να την απολαύσουν .

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Σοφία Βόσσου παρουσίασε το διαχρονικό και νεότερο ρεπερτόριο της που έχει ξεχωρίσει και συνεχίζει να είναι από τα πιο αγαπημένα όλων των ηλικιών, στο cafe bar ΧΑΝΙ στον Λοφίσκο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Την μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνη, συνόδευσε η νεαρή και ιδιαιτέρως ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ζωή Γιαννούλη, η οποία μετά την επιτυχημένη της πορεία στο μουσικό τηλεριάλιτι του ” THE VOICE” συνεχίζει με μεγάλη προσήλωση στην μελέτη της ως μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου, από τον Σεπτέμβριο και έχοντας πολύ υψηλά τον πήχη του στόχου της, για τις πανελλαδικές εξετάσεις τον επόμενο Ιούνιο.

Παράλληλα, η Ζωή Γιαννούλη συνεχίζει δυναμικά και στον καλλιτεχνικό χώρο, με το τραγούδι που της δίνει περισσότερη δύναμη και ενέργεια για το διάβασμα. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για τα παιδιά της ηλικίας της, καθώς αποδεικνύει ότι το διάβασμα δεν αποτελεί εμπόδιο για ότι πραγματικά αγαπούν και ονειρεύονται.

Η συμμετοχή της Ζωής στην εξαιρετική μουσική βραδιά στο ΧΑΝΙ, ήταν μια ακόμη μεγάλη επιτυχία, ερμηνεύοντας άψογα δίπλα στην Σοφία Βόσσου.

Από το πλευρό της Ζωής δεν λείπει ούτε στιγμή, η οικογένειά της και ο άνθρωπος που την εμπνέει και την καθοδηγεί καλλιτεχνικά, ο vocal coach Σταύρος Πηλιχός.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia