Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο cafe-bar XANI, βράδυ Σαββάτου 30 Ιουλίου για την καλλιτεχνική ομάδα αλλά και τους ακροατές που έσπευσαν να την απολαύσουν .

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Σοφία Βόσσου παρουσίασε το διαχρονικό και νεότερο ρεπερτόριο της που έχει ξεχωρίσει και συνεχίζει να είναι από τα πιο αγαπημένα όλων των ηλικιών, στο cafe bar ΧΑΝΙ στον Λοφίσκο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Την μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνη, συνόδευσε η νεαρή και ιδιαιτέρως ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ζωή Γιαννούλη, η οποία μετά την επιτυχημένη της πορεία στο μουσικό τηλεριάλιτι του ” THE VOICE” συνεχίζει με μεγάλη προσήλωση στην μελέτη της ως μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου, από τον Σεπτέμβριο και έχοντας πολύ υψηλά τον πήχη του στόχου της, για τις πανελλαδικές εξετάσεις τον επόμενο Ιούνιο.

Παράλληλα, η Ζωή Γιαννούλη συνεχίζει δυναμικά και στον καλλιτεχνικό χώρο, με το τραγούδι που της δίνει περισσότερη δύναμη και ενέργεια για το διάβασμα. Είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για τα παιδιά της ηλικίας της, καθώς αποδεικνύει ότι το διάβασμα δεν αποτελεί εμπόδιο για ότι πραγματικά αγαπούν και ονειρεύονται.

Η συμμετοχή της Ζωής στην εξαιρετική μουσική βραδιά στο ΧΑΝΙ, ήταν μια ακόμη μεγάλη επιτυχία, ερμηνεύοντας άψογα δίπλα στην Σοφία Βόσσου.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
Agelopoulou
Amerikanou
Batsa
Charmadas
Gournis
Lagos
Lamprou
Marinaki
Papoutsi
Petraki
Retsas
Sispirosi
Stoupi
Thalassinos
Thalassinou
Thomas
Zacharias
previous arrow
next arrow

Από το πλευρό της Ζωής δεν λείπει ούτε στιγμή, η οικογένειά της και ο άνθρωπος που την εμπνέει και την καθοδηγεί καλλιτεχνικά, ο vocal coach Σταύρος Πηλιχός.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia