Σε μια ανασκόπηση των οκτώ τελευταίων ετών , ο τ. δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, “Ορθά-Κοφτά” όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος, χωρίς περιστροφές και κρατώντας ήπιους τόνους τους επισημαίνει τα βασικά χαρακτηριστικά της διοίκησης Μπουραντά υπογραμμίζοντας πως τελικά μόνο η Ανατροπή είναι η λύση για το αδιέξοδο, την απραξία, την τοξικότητα και πολλά ακόμη σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Θωμάς αναφέρει :

Η διοίκηση Μπουραντά κλείνει πλέον τα οκτώ χρόνια στο τιμόνι του Δήμου.

Μια διοίκηση που δυστυχώς έχει σπείρει, απολύτως συνειδητά και δίχως σταματημό, το μίσος, την εμπάθεια, το δηλητήριο και την τοξικότητα απ άκρη σε άκρη.

Η έννοια της ενωτικής λειτουργίας δεν υπάρχει γι αυτούς. Ίσα – ίσα που την θεωρούν απειλή.

Μια διοίκηση εκδικητική που προσπαθεί να υποτάξει όσους έχουν άλλη άποψη στέλνοντας αδιακρίτως και με πρωτοφανή ευκολία δεκάδες ανθρώπους, (αιρετούς, υπαλλήλους του Δήμου, κτλ), στα δικαστήρια, (σπαταλώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία του Δήμου), εκβιάζοντας, απειλώντας, βάζοντας στο “ψυγείο” εργαζομένους γιατί δεν τους λένε yes sir και δεν πάνε απολύτως με τα νερά τους.

Μια διοίκηση που έχει καταφέρει οι υπηρεσίες του Δήμου υποστελεχωμένες να υπολειτουργούν, σε ένα περιβάλλον φόβου, αβεβαιότητας και άγχους.

Μια διοίκηση που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα με απευθείας αναθέσεις ακόμη και των 60.000 ευρώ.

Μια διοίκηση για την οποία η προστασία του περιβάλλοντος, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η νεολαία και τα προβλήματα της, η επαφή της με τον κόσμο, να αποτελούν άγνωστες έννοιες.

Μια διοίκηση δίχως όραμα, δίχως σχεδιασμό, δίχως προγραμματισμό, δίχως κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Μια διοίκηση που της λείπει η ανθρωπιά και η αγάπη για τον δημότη, αφού η καθημερινότητα στον Δήμο είναι στα χειρότερά της και δεν κάνει το παραμικρό για να την συνεφέρει.

Μια διοίκηση που έχει διασπείρει την απαισιοδοξία…

Μια διοίκηση αλαζονική, με έπαρση και καθεστωτικό πλέον χαρακτήρα, η οποία για την επίτευξη του μόνου στόχου της, (του να παραμένει στην εξουσία), βάζει κρυφές η φανερές τρικλοποδιές ακόμη και σε δικά της πρωτοκλασάτα στελέχη για να τους κρατάει ομήρους.

Μια διοίκηση εντελώς ανίκανη και αναποτελεσματική!!

Μια διοίκηση που πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να απομακρυνθεί!!!

Ο τόπος δεν αξίζει τέτοια διοίκηση…

Ο καθένας ας αναλάβει πλέον πιο ενεργά τις ευθύνες του.

Ας κάνει κάτι περισσότερο!

Ας τολμήσουμε πιο πολύ!

Γίγαντες με γυάλινα πόδια είναι.

Δεν τους φοβόμαστε, δεν τους έχουμε ανάγκη.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ λοιπόν, με ό,τι μπορεί να σημαίνει για τον καθένα μας αυτή η λέξη!!

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia