Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σήμερα Κυριακή 31 Αυγούστου το ζεύγος Γιατρά, το οποίο παραθερίζει στην Ζάκυνθο, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για διάρρηξη στην οικία τους στο Αλιβέρι, η οποία βρίσκεται πλησίον του Υπουργείου Συγκοινωνιών.

Οι θρασύτατοι δράστες μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 9:00 η ώρα το πρωί, από την πίσω μεριά της οικίας όπου βρίσκεται το παράθυρο της κουζίνας το οποίο ήταν προστατευμένο με σιδεριά. Οι δράστες ξήλωσαν από τον τοίχο τα σίδερα και στην συνέχεια παραβίασαν το παράθυρο του αλουμινίου κι έτσι εισήλθαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας Γιατρά, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους περίοικους.

Οικεία πρόσωπα της οικογένειας, διαβεβαιώνουν πως οι δράστες έχουν ψάξει όλο το σπίτι χωρίς όμως να μπορούν να εντοπίσουν εάν έχουν αποσπάσει αντικείμενα.

Περισσότερα στοιχεία αναμένονται να καταγραφούν μόλις επιστρέψουν οι ιδιοκτήτες της οικίας, από την Ζάκυνθο.

Τις πληροφορίες μας, επιβεβαίωσε στο expressevia.com, ο κύριος Σπύρος Γιατράς ο οποίος επισήμανε πως είναι η τρίτη φορά που η οικογένειά του, πέφτει θύμα κλοπής. Επίσης μας έδωσε την πληροφορία πως οι δράστες έφυγαν από την πόρτα της κουζίνας και μάλιστα αφήνοντας την ορθάνοιχτη χωρίς να δει κανείς από την γειτονιά το παραμικρό .

Ο κ. Γιατράς δεν παρέλειψε να τονίσει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της αστυνομικής αρχής και θεωρεί σίγουρη την σύλληψη των δραστών.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia