Προγραμματική σύμβαση για την συντήρηση και αναβάθμιση 28 ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλκιδέων, συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.


Αντικείμενο της σύμβασης είναι ο καθορισμός του νομικού πλαισίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία εξασφάλισε τη χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού 200.000 € και του Δήμου Χαλκιδέων που θα εκτελέσει τις εργασίες.
Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες επισκευής, συντήρησης και βαφής γηπέδων και κερκίδων σε 3 γήπεδα τένις (Παραλίας Ν. Αρτάκης, Παραλίας Αυλίδας, Ληλάντιου) και σε 25 γήπεδα μπάσκετ (17 στη Δ.Ε. Χαλκίδας, 2 στη Δ.Ε. Ν. Αρτάκης, 3 στη Δ.Ε. Ληλαντίων, 3 στην Δ.Ε. Αυλίδας).
Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Οι αθλητικές υποδομές είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας. Γι’ αυτό, συμπράττουμε με τον Δήμο Χαλκιδέων και χρηματοδοτούμε εργασίες επισκευής, συντήρησης και αναβάθμισης 28 γηπέδων τένις και μπάσκετ. 
Με αυτή την παρέμβαση, δίνουμε και ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να επιστρέψουν τα παιδιά μας στα γήπεδα, μετά το πέρας της υγειονομικής κρίσης, που άλλαξε τις ζωές μας.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
Agelopoulou
Amerikanou
Batsa
Charmadas
Gournis
Lagos
Lamprou
Marinaki
Papoutsi
Petraki
Retsas
Sispirosi
Stoupi
Thalassinos
Thalassinou
Thomas
Zacharias
previous arrow
next arrow

Προσβλέπουμε πλέον στην άρτια και ταχεία εκτέλεση των εργασιών, από τον Δήμο
Χαλκιδέων».
Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα δήλωσε: «Στον Δήμο Χαλκιδέων προχωράμε και αναβαθμίζουμε 25 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και 3 γήπεδα τένις, σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που είναι δίπλα μας και χρηματοδοτεί ένα μεγάλο μέρος του έργου.
Στόχος μας είναι η ενίσχυση και ανάδειξη του αθλητισμού και η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε κάθε παιδί και κάθε ενήλικας να απολαμβάνει στη γειτονιά του σύγχρονους, λειτουργικούς και ασφαλείς χώρους άθλησης».

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia