Στους αγώνες του 33ου πανελλήνιου πρωταθλήματος μαθητών και μαθητριών στο σκάκι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε η κα Αλεξάνδρα Θαλασσινού Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης “Δήμος για Όλους”, του δήμου Κύμης Αλιβερίου. Η κα Θαλασσινού με ιδιαίτερη υπερηφάνεια απένειμε το μετάλλιο στην Πρωταθλήτρια της ΣΤ΄ Δημοτικού, την Μαρία Τουμπακάρη από το 6ο Δ.Σ Χαλκίδας.

Κι όπως η ίδια η κα Θαλασσινού περιέγραψε :
Είχα τη χαρά να δω περί τα 630 παιδιά από 5 έως 18 ετών από όλη την Ελλάδα να αγωνίζονται στα 64 τετράγωνα…Στην τελετή λήξης, είχα την τιμή να απονείμω τα μετάλλια ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στους νικητές και τις νικήτριες της Στ’ Δημοτικού ,ανάμεσα στους οποίους στη Μαρία Τουμπακάρη από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην τάξη της….
Εξέφρασα τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και βέβαια σε όσα διακρίθηκαν,στους γονείς τους για την αμέριστη στήριξη,στους προπονητές των παιδιών, στους διοργανωτές.”

Τέλος η κα Θαλασσινού έκλεισε με μια ευχή
“Μακάρι το σκάκι να εισαχθεί στο σχολικό πρόγραμμα καθώς ως άθλημα έχει πολλαπλά παιδαγωγικά οφέλη.”

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia