Την Τετάρτη 8-6-2022 εκδικάσθηκε στο Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας υπόθεση με κατηγορούμενη υπάλληλο του τμήματος έκδοσης αδειών δόμησης της Υπηρεσίας Δόμισης (Πολεοδομία) Κύμης, του δήμου Κύμης-Αλιβερίου καθώς και άλλων κατηγορουμένων ( Μηχανικός και ιδιοκτήτες ακινήτων) με την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης σε δημόσια έγγραφα κατ΄εξακολούθηση και παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση καθώς και για τα αδικήματα της συνέργειας σε ψευδή βεβαίωση και ηθικής αυτουργίας κατ΄εξακολούθηση στα πιο πάνω αδικήματα.

Μετά το τέλος της αποδεικτικής διαδικασίας οι κατηγορίες αποδομήθηκαν πλήρως και το Δικαστήριο δέχθηκε την απαλλακτική πρόταση της κας Εισαγγελέως και προχώρησε ομόφωνα στην αθώωση των κατηγορουμένων.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει απόλυτα την υπάλληλο, η οποία κατά την άσκηση των υπηρεσιακών της καθηκόντων έχει επιδείξει επιμέλεια, αμεροληψία και υπευθυνότητα. Είναι φανερό ότι η αναφορά σε βάρος της και η δίωξη που ακολούθησε έγινε για την εξυπηρέτηση άλλων σκοπών, που τελικά κατέρρευσαν. 

Συνήγοροι υπεράσπισης της υπαλλήλου, του Μηχανικού και των ιδιοκτητών των ακινήτων ήταν οι δικηγόροι Χαλκίδας κα Αναστασία Γεωργακοπούλου και ο κος Δημήτρης Ανδρέου

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia