Ακόμη μια σπουδαία δράση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας εξάρει το μοναδικό τουριστικό ενδιαφέρον και τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της Εύβοιας, αυτή τη φορά προς το Ισραήλ, με την φιλοξενία, εκπροσώπων από τα  3 μεγαλύτερα δημοσιογραφικά μέσα της χώρας του Ισραήλ. Ο  Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Ηλίας  Μπουρμάς διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των επισκεπτών που βιώνουν τις απίστευτες εμπειρίες που μπορεί ο καθένας τουρίστας να ζήσει, επισημαίνει :  
Η Εύβοια (Evia Island) και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τυγχάνει πλέον της απόλυτης Τουριστικής εκτίμησης των Ισραηλινών . Σε συνέχεια των δράσεων που υλοποιούμε σε συνεργασία πάντα με τον ΕΟΤ του Ισραήλ, φιλοξενούμε από σήμερα και για τις επόμενες 5 ημέρες , 3 από τα 4 μεγαλύτερα δημοσιογραφικά μέσα της χώρας.
Στόχος, η καταγραφή των «δυνατότερων» εμπειριών που μπορεί να απολαύσει κάνεις στον τόπο μας και η επικοινωνία αυτών στο κοινό του Ισραήλ, που μας εκφράζει διαρκώς την επιθυμία να μας γνωρίσει ακόμα καλύτερα.
Στο τέλος της 1ης ημέρας , σε Χαλκίδα, ΕΡΕΤΡΙΑ – ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ, Κύμη, χάρη και στους σπουδαίους επιχειρηματίες μας, οι εντυπώσεις τους απλά Άριστες…

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia