Στις 15:00 σήμερα θα γίνει το Διοικητικό συμβούλιο της Super League για να γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος μετά τον Γιώργο Μποροβήλο.

Δυο πλέον οι υποψήφιοι ο πρώτος είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ( Πρόεδρος ΠΑΕ Λαμία) και πριν λίγο έγινε γνωστό ότι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ηγηθεί της Super League.

Μένει να δούμε πιο θα είναι το αποτέλεσμα μεσώ της εκλογικής διαδικασίας.

Ο πρώην πλέον πρόεδρος έστειλε το δικό του μήνυμα : 

«Ολοκληρώνεται ένας κύκλος, καθώς παραδίδω τη σκυτάλη της προεδρίας της Super League στο νέο πρόεδρο, ο οποίος θα εκλεγεί από το αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργαστήκαμε, τους προέδρους, τους εκπροσώπους και τα στελέχη των ομάδων της Super League και εκείνους που βοήθησαν στη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας και επιστημονικούς συνεργάτες, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

 Πιστεύω ότι δεν αδίκησα κανέναν.

Λειτούργησα πάντοτε με μετριοπάθεια, υπηρετώντας θεσμικά το ρόλο μου ως πρόεδρος της Super League και με σεβασμό προς όλους ανεξαιρέτως, επιδίωξα το καλύτερο -δεδομένων και των συνθηκών- για τη Super League.

Θα ήθελα να θυμίσω τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη:
«Ξέρετε πότε να λέγει καθείς “εγώ”;
Όταν αγωνιστεί μόνος του και φκιάσει ή χαλάσει να λέγει “εγώ”.
Όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκιάνουν, τότε να λένε “εμείς”.
Είμαστε στο “εμείς” κι όχι στο “εγώ”»

Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά».


MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από eXpressEvia

ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ