Συναντήθηκε με αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς παράγοντες και στους δύο νομούς και πολλούς επιτυχημένους επαγγελματίες. Κατέγραψε προβλήματα, περιέγραψε προοπτικές αλλά κυρίως εργάστηκε πάνω στην σύνθεση των ψηφοδελτίων του και την οργάνωσή του παντού.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν υπάρχει η αποτύπωση του γεύματος στη Λιβαδειά με τον  τ. Δήμαρχο Άρη Ρούσσαρη, τον τ. Πρόεδρο ΝΟΔΕ Γιώργο Λιανό, τα στελέχη της Πολεοδομίας Κική Μαχαίρα και Ελένη Καλπούζου.

Στην Λαμία ήταν προσκεκλημένος στα εγκαίνια και στον αγιασμό, που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη κ. Συμεών, των νέων γραφείων της Γεωργοηλεκτρονικής. Στη συνέχεια συμμετείχε στην φιλανθρωπική συνεστίαση του συλλόγου πολυτέκνων Φθιώτιδας και στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Φθιώτιδας.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Μεταξύ των άλλων όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες συζήτησε με την Πρόεδρο των πολυτέκνων Ευμορφία Ρουποτσιά και το μέλος του Δ.Σ. Θωμά Γεωργά, τον Πρόεδρο Σαρακατσαναίων Βαλάντη Μάνδαλο, την Πολ. Μηχανικό Ελένη Τσεκούρα,τον Βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα, τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Λαμιέων Θανάση Ντούζγο,Βίβιαν Αργύρη και Νίκο Πάπουτσα, τον Δήμαρχο Λοκρών Αθανάσιο Ζεκεντέ, την τ. Αντιδήμαρχο Ιωάννα Θεοδοσίου και τους δύο μετόχους της γεωργοηλεκτρονικής Ντίνα Καριοπούλη και Γιάννη Κατσαρό.

Από admin