Στη σύλληψη και τρίτου ατόμου την Παρασκευή για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα προχώρησαν οι αρχές.

Σε άλλη μια σύλληψη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησαν οι αρχές, μετά τα τέσσερα εντάλματα που εκδόθηκαν χθες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα 55 ετών, ελληνικής καταγωγής ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ.

Τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος επιπλέον τεσσάρων ατόμων, προέκυψαν μετά και τον τέταρτο κύκλο καταθέσεων που έδωσε στις ψυχολόγους-αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής η 12χρονη, η οποία αναγνώρισε έναν νέο κύκλο ατόμων ως βιαστές της.

Τα δύο από τα εντάλματα εκτελέστηκαν χθες το απόγευμα. Πρόκειται για έναν 35χρονο που συνελήφθη στην οικία του στον Κορυδαλλό, είναι άγαμος, ευκατάστατος και δηλώνει εισοδηματίας, ενώ ο 39χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο, είναι υπάλληλος security και χωρισμένος με ένα παιδί.

Στα σπίτια των συλληφθέντων έγιναν κατ’ οίκον έρευνες απ’ όπου κατασχέθηκαν ψηφιακές συσκευές, tablet, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μεταφέρθηκαν για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και στο σπίτι του 39χρονου στο Νέο Ηράκλειο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε και ένα όπλο το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια, λόγω της εργασίας του, ο συλληφθείς.

Συνολικά πλέον, μαζί με την μητέρα, οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι οκτώ.

Πηγή: news247

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin