Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν το μεσημέρι της Κυριακής δημοσιεύματα, που ήθελαν την ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη να έχει φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα στα κοινωνικά δίκτυα υπήρξαν αρκετά μηνύματα από συναδέλφους και θαυμαστές της που την αποχαιρετούσαν.

Ωστόσο, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του «Πρωινού» ξεκαθάρισε ότι η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Η ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, αλλά δεν έχει πεθάνει.

Δήλωσε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΕΗ: «Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα ότι ένα άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως δεν σας το επιβεβαιώνω και γράφω και στο Facebook να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται. Εντάξει έλεος!

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά για να γίνει ένα μεγάλο θέμα…

Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέλφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε».

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από nefeli