Ο τ. Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου, Γιάννης Ντούρμας, προκαλεί την δημοτική αρχή να παραιτηθεί, αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις βασικές υποχρεώσεις του Δήμου, αλλά επρρίπτει και στους πολίτες τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Μετά λύπης μου συνειδητοποιώ πως υπάρχει έλλειψη οικολογικής ευαισθησίας και ως απλοί πολίτες δεν έχουμε συνηθίσει ώστε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε περιβαλλοντικά θέματα και σε θέματα καθαριότητας. Μάλιστα η εικόνα αυτή μπορεί να αποτελεί κακό παράδειγμα προς μίμηση.

Δίπλα στο 1ο Νηπιαγωγείο στον κεντρικότερο δρόμο Αλιβερίου προς Άγιο Λουκά, δίνουμε το παράδειγμα στα μικρά παιδιά μας να βλέπουν μπροστά τους σκουπίδια, να τα συνηθίζουμε σε αυτή την εικόνα και να μην αντιδρούν, διότι έτσι τα μαθαίνουμε.

Στο κεντρικότερο σημείο του δρόμου αυτού, μέσα στο Αλιβέρι εδώ και μήνες έχει δημιουργηθεί αυτός ο σκουπιδότοπος που βλεπετε.

Σκουπίδια κάθε είδους συσσωρεύονται και τα οχήματα με όλα τα απορριμματοφόρα του δήμου καθημερινά διέρχονται από το σημείο, αλλά η εστία ολοένα και μεγαλώνει.

Συνεπώς, η δημοτική αρχή, δεν δικαιολογείται, αφενός να μην είναι ενήμερη και αφετέρου να μην έχει προβεί σε καμία ενέργεια για τον καθαρισμό αυτής της εστίας μόλυνσης.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow

Ως πολίτες αν θέλουμε να αλλάξει αυτό και να προοδεύσει ο τόπος μας, ας γίνουμε όλοι ενεργοί και ας απαιτήσουμε τα βασικά. Αλλιώς μην εκπλαγούμε για αυτά που υποβαθμίζουν κι άλλο τη ζωή μας, …όταν θα βλέπετε σε άλλους δήμους να έχουν ποιότητα ζωής και έργα με τα λεφτά των ίδιων των δημοτών.

Κι εσύ Δήμε μου, αφού δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε τίποτα από σένα, αν δεν μπορείς να κάνεις τα βασικά, ή αλλάζεις ή απολύεσαι.

Το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα, άλλωστε εδώ δεν απαιτούνται, ούτε διαγωνισμοί, ούτε απ’ ευθείας αναθέσεις.

Αλιβέρι, 15/10/2022

Γιάννης Ντούρμας

τ. Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από nefeli