Ο τ. Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου, Γιάννης Ντούρμας, προκαλεί την δημοτική αρχή να παραιτηθεί, αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις βασικές υποχρεώσεις του Δήμου, αλλά επρρίπτει και στους πολίτες τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Μετά λύπης μου συνειδητοποιώ πως υπάρχει έλλειψη οικολογικής ευαισθησίας και ως απλοί πολίτες δεν έχουμε συνηθίσει ώστε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε περιβαλλοντικά θέματα και σε θέματα καθαριότητας. Μάλιστα η εικόνα αυτή μπορεί να αποτελεί κακό παράδειγμα προς μίμηση.

Δίπλα στο 1ο Νηπιαγωγείο στον κεντρικότερο δρόμο Αλιβερίου προς Άγιο Λουκά, δίνουμε το παράδειγμα στα μικρά παιδιά μας να βλέπουν μπροστά τους σκουπίδια, να τα συνηθίζουμε σε αυτή την εικόνα και να μην αντιδρούν, διότι έτσι τα μαθαίνουμε.

Στο κεντρικότερο σημείο του δρόμου αυτού, μέσα στο Αλιβέρι εδώ και μήνες έχει δημιουργηθεί αυτός ο σκουπιδότοπος που βλεπετε.

Σκουπίδια κάθε είδους συσσωρεύονται και τα οχήματα με όλα τα απορριμματοφόρα του δήμου καθημερινά διέρχονται από το σημείο, αλλά η εστία ολοένα και μεγαλώνει.

Συνεπώς, η δημοτική αρχή, δεν δικαιολογείται, αφενός να μην είναι ενήμερη και αφετέρου να μην έχει προβεί σε καμία ενέργεια για τον καθαρισμό αυτής της εστίας μόλυνσης.

Ως πολίτες αν θέλουμε να αλλάξει αυτό και να προοδεύσει ο τόπος μας, ας γίνουμε όλοι ενεργοί και ας απαιτήσουμε τα βασικά. Αλλιώς μην εκπλαγούμε για αυτά που υποβαθμίζουν κι άλλο τη ζωή μας, …όταν θα βλέπετε σε άλλους δήμους να έχουν ποιότητα ζωής και έργα με τα λεφτά των ίδιων των δημοτών.

Κι εσύ Δήμε μου, αφού δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε τίποτα από σένα, αν δεν μπορείς να κάνεις τα βασικά, ή αλλάζεις ή απολύεσαι.

Το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα, άλλωστε εδώ δεν απαιτούνται, ούτε διαγωνισμοί, ούτε απ’ ευθείας αναθέσεις.

Αλιβέρι, 15/10/2022

Γιάννης Ντούρμας

τ. Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin