Στο 1ο Τουρνουά «Γιάννης Σπανός» που διοργάνωσε ο Απόλλων Χαλκίδας χθες, Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης», παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Χαλκίδας για τη διοργάνωση και τόνισε τη μεγάλη προσφορά του αείμνηστου Γιάννη Σπανού στον Δήμο Χαλκιδέων και ιδιαίτερα στον αθλητισμό. «Ο αθλητισμός πάντα ξέρει να τιμά τους ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία, όπως ο Γιάννης Σπανός. Ένας Δήμαρχος που άφησε πετυχημένο αποτύπωμα στη Χαλκίδα, έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην τοπική ιστορία και ήταν πάντα κοντά στον αθλητισμό, κάνοντας πολλά έργα, ένα εκ των οποίων είναι και ο χώρος που βρισκόμαστε σήμερα. Όλοι εμείς οι νεότεροι προσπαθούμε να παραδειγματιστούμε από εκείνον, από την μαχητικότητα και την ευαισθησία του παράλληλα.

Ως Δημοτική αρχή ήμασταν και είμαστε πάντα κοντά στον αθλητισμό. Δεν θα αναφερθώ σε όλα τα έργα που έχουν γίνει και γίνονται, θα πω μόνο ότι, αυτές τις ημέρες, δημοπρατήθηκε ο Διαγωνισμός για τη δημιουργία 25 ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, ο αθλητισμός πάντα αποτελεί διέξοδο και όχι μόνο. Χτίζει χαρακτήρες, φτιάχνει ανθρώπους, δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις και αποτελεί εχέγγυο για ένα καλύτερο αύριο.».

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin