Στο 1ο Τουρνουά «Γιάννης Σπανός» που διοργάνωσε ο Απόλλων Χαλκίδας χθες, Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης», παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Χαλκίδας για τη διοργάνωση και τόνισε τη μεγάλη προσφορά του αείμνηστου Γιάννη Σπανού στον Δήμο Χαλκιδέων και ιδιαίτερα στον αθλητισμό. «Ο αθλητισμός πάντα ξέρει να τιμά τους ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία, όπως ο Γιάννης Σπανός. Ένας Δήμαρχος που άφησε πετυχημένο αποτύπωμα στη Χαλκίδα, έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην τοπική ιστορία και ήταν πάντα κοντά στον αθλητισμό, κάνοντας πολλά έργα, ένα εκ των οποίων είναι και ο χώρος που βρισκόμαστε σήμερα. Όλοι εμείς οι νεότεροι προσπαθούμε να παραδειγματιστούμε από εκείνον, από την μαχητικότητα και την ευαισθησία του παράλληλα.

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
Agelopoulou
Amerikanou
Batsa
Charmadas
Gournis
Lagos
Lamprou
Marinaki
Papoutsi
Petraki
Retsas
Sispirosi
Stoupi
Thalassinos
Thalassinou
Thomas
Zacharias
previous arrow
next arrow

Ως Δημοτική αρχή ήμασταν και είμαστε πάντα κοντά στον αθλητισμό. Δεν θα αναφερθώ σε όλα τα έργα που έχουν γίνει και γίνονται, θα πω μόνο ότι, αυτές τις ημέρες, δημοπρατήθηκε ο Διαγωνισμός για τη δημιουργία 25 ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, ο αθλητισμός πάντα αποτελεί διέξοδο και όχι μόνο. Χτίζει χαρακτήρες, φτιάχνει ανθρώπους, δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις και αποτελεί εχέγγυο για ένα καλύτερο αύριο.».

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow