Στις δράσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Προσκοπισμού στη Χαλκίδα, από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων, παρευρέθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην Πλατεία Μάλλιου, ενώ παράλληλα και στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, που διεξήχθη εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού “Ο Καλός Σαμαρείτης”, τον Δήμο Χαλκιδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η Δήμαρχος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους Προσκόπους για όλες τις δράσεις τους, που έχουν ως στόχο την προβολή του εθελοντισμού και της προσφοράς, μέσα από τις αρχές του προσκοπισμού. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική οργάνωση διαπαιδαγώγησης παιδιών και ο Δήμος στηρίζει πάντα δράσεις που συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, με ολοκληρωμένους ανθρώπους, πιστούς στις αξίες της ατομικής και συλλογικής συνείδησης».

VelisariouText
Banos
Fafoutis
Dourmas
Georgiou
Gikas
Kiousis
Kotis
Kousoula
Labrou
Lathouras
Levedi
Markou
Megaritis
Mexi
Mirotsos
NKiousis
Rigos
Stamou
Thalassinou
Thomas
Zervas
Sakelaraki
Tsaklari
Tsokani
Vathi
Zervas
Agelou
Aidini
Baka
Betas
Damianos
Dariveri
Giamarelos
Gianakaras
Kabouri
Karvounis
Katsos
Kodou
Makarona
Mastradona
Nikolaou
Rogas
Epimenoume
Falidas
Gerokostantis
Koukouzas
Lamprou
Pnevmatikos
Triadafilou
Afrati
Mekra
Paleologou
Spirou
Tsamaris
Zarganis
previous arrow
next arrow
MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από nefeli