Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Οξυλίθου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, Κλαίρη Κατσαρή, καταγγέλει την πλήρη εγκατάλειψη της παιδικής χαράς.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η πρόεδρος αναφέρει :

Χθες και σήμερα με δικά μας μέσα και έξοδα προβήκαμε στον καθαρισμό της παιδικής χαράς τόσο εσωτερικά του χώρου όσο και εξωτερικά στην είσοδο. Μια παιδική χαρά αφημένη, που έγινε χωρίς μεράκι και αγάπη και στο πόδι.

Και αυτό γιατί:

Δεν έχει ηλεκτροδοτηθεί τόσους μήνες τώρα.

Το πανί κάτω από το χαλίκι βγαίνει στην επιφάνεια με κίνδυνο ατυχήματος για τα παιδιά. Εμείς επεμβαίνουμε συνεχώς. Ήδη βγαίνουν και χορτάρια. Χορτοκοπτικό θα βάλουμε σε λίγο…

Δεν υπάρχει πρόσβαση με ράμπα.

Η περίφραξη έξω από τη παιδική χαρά ολοσχερώς κατεστραμμένη και επικίνδυνη.

Όλα τα παραπάνω τα έχουμε αναφέρει και εγγράφως όχι μόνο μια φορά.

Πριν το καλοκαίρι, με πρωτοβουλία που πήραμε μαζέψαμε (από τηλεφώνου) από συγχωριανούς μας και από τον Δεσπότη μας χρήματα για να φτιάξουμε μόνοι μας την περίφραξη έξω από την παιδική χαρά.

Όμως ο Δήμος μάς σταμάτησε για να το κάνει ο ίδιος, λέγοντας πως τέτοια ενέργεια προσβάλλει τον δήμο. Από πότε οι δωρεές προσβάλλουν; και δεν είναι καλοδεχούμενες;

Αυτές οι εικόνες δεν προσβάλλουν τον δήμο;

Και έτσι έμεινε… περιμένοντας… και κινδυνεύοντας.

Έχει δώσει επαγγελματίας προσφορά στον Δήμο, που έχει μείνει στο συρτάρι μήνες τώρα. Θα το κάνουμε εμείς στο τέλος…

Η παιδική χαρά, όπως μας ενημέρωσαν κατόπιν εγγράφου μας, πιστοποιήθηκε, χωρίς το Κοινοτικό Συμβούλιο να είναι παρών.

Από 1/8/22 έχουμε ζητήσει από τη Τεχνική Υπηρεσία αντίγραφο του “πρακτικού καταλληλότητας της Επιτροπής”, που πιστοποίησε τη παιδική χαρά. Απάντηση καμία!!! Καμία αυτοψία, κανένας έλεγχος και συντήρηση στον χώρο . Δεν αξίζουν στα παιδιά μας αυτές οι συνθήκες !!!

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από nefeli