Το μεγάλο παζάρι του Αυλωναρίου βγαίνοντας από την αναγκαστική καταστολή των δύο ετών, λόγω κορονοϊού, είναι και πάλι κοντά στο κοινό που το περίμενε πως και πως. Χιλιάδες κόσμου και εφέτος έχει ήδη επισκεφτεί το περίφημο και ιστορικό παζάρι από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου που έμποροι από όλοι την Ελλάδα και όχι μόνο γέμισαν τους πάγκους με εμπορεύματα. Ανάμεσα στους επισκέπτες και πολλά πολιτικά πρόσωπα όπως και εκπρόσωποι φορέων. Ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας της Στερεάς Ελλάδας κ. Ευάγγελος Κούκουζας, πανταχού παρών σε όλες τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα εντός της περιφέρειας, με το άγρυπνο πνεύμα του, προς πάσα κατεύθυνση ανάπτυξης και βελτίωσης της οικονομίας, σε κάθε γωνιά της περιφέρειας, μετά από την επίσκεψή του στο παζάρι του Αυλωναρίου, σχολίασε :

Το παζάρι Αυλωναρίου, το δυναμικότερο ετήσιο οικονομικό γεγονός του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου είναι ένας διαχρονικός θεσμός που έχει βαθιές ρίζες στην Ιστορία και την παράδοση του τόπου.

Πρόκειται επίσης για πολιτιστικό, γεγονός άμεσα συνδεδεμένο με την τοπική κοινωνία και την εξωστρέφεια.

Ως θεσμός χρήζει όμως εκσυχρονισμού, αναβάθμισης, και μετεξέλιξης με σύγχρονα πρότυπα σε επίπεδο οργάνωσης, ποιότητας και περιεχομένου.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από nefeli