Καλό ταξίδι Χρύσα.

Έφυγε από κοντά μας η Χρύσα Ζαχίδου Αναπληρώτρια προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου γεμίζοντας με θλίψη τους συναδέλφους της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια της.

Με καταγωγή από τη Λάρισα διορίστηκε στον Καποδιστριακό τότε δήμο Δυστίων το 1999 ως μηχανικός μαζί με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας Αγγελική Τολιζα και το σύνολο σχεδόν των στελεχών της σημερινής τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Το Αλιβέρι έγινε η δεύτερη πατρίδα της δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια ,ο γιος της σήμερα είναι 20 ετών φοιτητής Οικονομικών.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έδινε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο η Χρύσα έδειχνε κάθε στιγμή όχι μόνο ότι δεν φοβάται αλλά και ότι θα καταφέρει να βγει νικήτρια.

Η Χρύσα ήταν ένας άνθρωπος που αποτελούσε υπόδειγμα υπαλλήλου, συναδέλφου και στελέχους της τεχνικής υπηρεσίας, φιλότιμη, συνεργάσιμη που απέφευγε τις μικρότητες και τις ανούσιες συγκρούσεις.

Άνθρωπος με παρρησία , με ικανότητες και σπάνιο ήθος που αφήνει τεράστιο κενό στην οικογένειά της, στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε υποδειγματικά για πάνω από είκοσι χρόνια αλλά και σε όλους όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν.

Η είδηση της απώλειάς της συγκλόνισε τους πάντες στο δήμο Κύμης Αλιβερίου παρά το ότι γνώριζαν τη μάχη που έδινε.

Το δημοτικό συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου , η Τεχνική υπηρεσία το σύνολο των δημοτικών υπάλληλων εκφράζουν την θλίψη και την οδύνη τους για την απώλεια της Χρύσας Ζαχίδου.

Αιωνία της η Μνήμη.

MAYEVO-2-2
MAYEVO-1-1
EDFEF156-82E9-4F6F-AE22-F15E6BCDF0BA
EBAC1236-B435-42E3-9CE6-F72725169F16
previous arrow
next arrow

Από admin